⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het netwerk-, server- en werkplekbeheer van meer dan 200 werkplekken. Daarnaast denk je na over de toepassingen van nieuwe ontwikkelingen in het IT landschap binnen de organisatie. Heb jij een minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van IT en ervaring in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, waarin creativiteit, denken in oplossingen en innovatie de dagelijkse gang van zaken vormgeven! Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf, actief op alle continenten in de wereld.

Elke dag werken er 200 collega‚Äôs mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties. In deze functie werk je in een team met twee collega’s.

Functie

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het netwerk-, server- en werkplekbeheer van meer dan 200 werkplekken. Dit doe je niet alleen voor het hoofdkantoor, maar ook voor de productielocatie in Polen. Daarnaast denk je na over de toepassing van nieuwe ontwikkelingen in het IT landschap binnen de organisatie om zo de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Om de diversiteit van je functie compleet te maken, ondersteun je ook de medewerker op de helpdesk tijdens drukke periodes.

Functie eisen

Als Systeembeheerder herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

 • Een afgeronde mbo/hbo opleiding in de richting van IT;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Was dit in een technische organisatie? Dan zijn we extra enthousiast!;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het opstellen van systeemdocumentatie;
 • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels wanneer dit nodig is;
 • Je hebt kennis van de volgende omgevingen; Windows server, Linux, Active Directory, Office 365, Citrix Xenapp, VMware, SAN storage, Veeam en Voip.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Een innovatieve werkomgeving;
 • Er is veel ruimte voor jouw visie en inbreng, meedenken wordt erg gewaardeerd;
 • Je hoeft geen premie te betalen voor je pensioenfonds, dit doen zij voor je;
 • 25 vrije dagen;
 • Mogelijkheden om opleidingen/cursussen te volgen;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van de opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Voor meer informatie, vraag naar Brita van den Bos;

(t) 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.