⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een PHP-er die van zijn hobby en passie zijn werk heeft gemaakt? In deze uitdaging als Software Developer (PHP) krijg je de ruimte om mee te denken in de ontwikkeling van eigen applicaties en ben je ook bezig met functioneel ontwerp, technisch bouwen en het koppelen van internetapplicaties. Je bent werkzaam in een jong, gedreven en steady team!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in de financiële dienstverlening/verzekeringen.

Functie

Als Software Developer (PHP) werk je aan de hoofdapplicatie en de diverse applicaties daaromheen. Je bent dagelijks bezig met het onderhouden, verbeteren en het bouwen van de diverse functionaliteiten met een kleine groep programmeurs. Daarnaast zal je projectmatig nieuwe ideeën en applicaties uitwerken van scratch tot het volledige eindproduct in teamverband of zelfstandig. Je focus ligt op back-end PHP met een klein stukje (5%) front-end werk. Eigen inbreng en verder denken dan de standaard beschrijving wordt gewaardeerd, daar krijg je ook de vrijheid voor.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega,

 • Die binnen een gedreven team wil werken aan het verbeteren van bestaande producten door deze te ondersteunen en waar mogelijk te upgraden naar nieuwe standaarden;
 • Voor wie de verschillende technieken van classic php en symfony,twig eigen zijn (vb.net c#.net zijn een pré);
 • Voor wie XML,JSON,SOAP,API niet slechts afkortingen zijn;
 • Die ervaring heeft met Agile development, service driven technologie, test driven development en continues integration;
 • Voor wie software design patterns een 2e natuur is, UML design kan maken samen met gebruikers;
 • Voor wie MS-SQL èn Mysql geen geheimen meer kent;
 • Die bekend is met linux server technologie;
 • Die weet wat development voor high volume sites inhoudt;
 • Voor wie software security een vaste vorm van ontwikkelen is;
 • Die bekend is met development tools als PHPStorm Jira / Bitbucket / Bamboo / GIT / Visual studio;
 • Die minimaal 4 jaar ervaring heeft met het bovenstaande.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je werken bij een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk worden gecombineerd met klantvriendelijkheid, deskundigheid en professionaliteit? Solliciteer dan direct!

Inlichtingen

Voor meer informatie, vraag naar Brita van den Bos;

(t) 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.