⃪ Terug naar het vacature overzicht

Service Monteur (Elektrotechnisch, Elektronich & Mechanica) – Dordrecht

Introductie

Ben jij een expert op het gebied van elektrotechniek en heb je interesse in mechanica? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Het beste van beide technieken komt namelijk samen in deze rol! Als Service Monteur ga je zelfstandig op pad en ga je op locatie storingen lokaliseren, analyseren en oplossen. Dit doe je bij aan benzinepompen, besturingssystemen en betalingsapparatuur. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een internationale technische organisatie en is wereldwijd een van de grootste in zijn markt. Ze bieden een totaal concept aan hun klanten, wat bestaat uit het leveren van hoogwaardige technische producten gecombineerd met digitale oplossingen. Ze zijn actief in meer dan 30 landen en ze willen ten allen tijden dicht bij de klant blijven: van installatie tot onderhoud en service.

Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en de productie vindt plaats in Frankrijk en Schotland. In de afgelopen 10 jaar is het aantal werknemers op het kantoor in Dordrecht toegenomen van 90 naar 140.

Functie

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van servicewerkzaamheden aan benzinepompen, besturingssystemen en betalingsapparatuur.

Je doet dit door elektrotechnische, elektronische en mechanische storingen te lokaliseren. Je analyseert waar ze vandaan komen en je weet met jouw brede kennis de juiste oplossing te vinden.

Je bent verantwoordelijk voor de regio Breda/Rotterdam/Nijmegen.

Functie eisen

Als Service Monteur ben je zelfstandig, klantvriendelijk en heb je een flexibele instelling. Het is belangrijk dat je zeer goede kennis hebt van elektronica, maar ook interesse in mechanica. Hiernaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Mbo opleiding richting elektrotechniek;
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met PC’s/ICT;
  • Een geldig rijbewijs B;
  • Een geldig VCA basisveiligheidscertificaat;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Hiernaast ben je flexibel in het draaien van een zaterdagdienst / weekenddienst / avonddienst.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris passend bij de functie, jouw leeftijd en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Een afwisselende functie binnen een mooi en vooraanstaand bedrijf.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Valérie Kloeg | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028126
(e) valerie@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.