⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Service Monteur werk je zelfstandig binnen een enthousiast en deskundig team. Ben jij oplossingsgericht en heb je een commerciële instelling? Lees snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een mooie technische organisatie actief in de waterbehandeling.

Functie

Als Service Monteur ga je zelfstandig aan de slag met onderhoud aan rioolgemalen, het oplossen van storingen, en zorg dragen voor het probleemloos functioneren van deze gemalen. Doordat jij blijft communiceren over de voortgang van het onderhoud zorg je voor optimale klanttevredenheid. Verder ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die door derden in opdracht van het bedrijf op locatie worden uitgevoerd en geef je training on the job. Rapportage over klantbezoeken, uitgevoerde werkzaamheden en de gemaakte afspraken voer jij in het onderhoudssysteem in. Je bewaakt de status van de rapportage van restwerkzaamheden en onderneemt actie indien nodig. Op regelmatige basis neem je deel aan de storingsdienst.

Functie eisen

Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde MBO-diploma (niveau 4) in de richting van elektrotechniek;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Je bent in het bezit van een NEN 3140 certificaat en VCA-VOL;
  • Je hebt affiniteit met besturingstechniek;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een zelfstandige en afwisselende baan waarin initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. Daar hoort uiteraard een goed salaris met uitstekende secundaire voorwaarden bij. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling door bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden en je bevindt jezelf in een informele werksfeer waar veel aandacht is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Valerie Kloeg:

(t) 085-9028126
(e) valerie@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio1