⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende attitude? Vind je het een uitdaging om bij een wereldwijd bedrijf aan de slag te gaan waar je werkt met technische componenten? Dan is de functie van Service Engineer bij Klinger iets voor jou!

Organisatie

Klinger is specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelafsluiters, compensatoren, deuren, slangen en services. Klinger is al sinds 1886 een familiebedrijf, met een no-nonsense, collegiale en gedreven houding. Ze zijn een internationale verkoop- en serviceorganisatie, producent én onderdeel van een netwerk van 40 bedrijven.

Functie

Als Service Engineer (stoom) binnen de afdeling “Appendages” ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse services bij de klanten van Klinger. Na een gedegen inwerkperiode en opleiding voer je hoofdzakelijk metingen uit en geef je adviezen over stoomsystemen. Alle servicewerkzaamheden vinden plaats op locatie bij de klant (binnen NL) of in de eigen werkplaats in Rotterdam of Elsloo. Denk hierbij aan het verhelpen van storingen, het inregelen, in bedrijf stellen en inventariseren van appendages. Daarnaast ben je inzetbaar voor het samenstellen, testen en reviseren van deze producten en systemen. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s van de verkoop, de productspecialisten en collega’s van de werkplaats en het magazijn.

Kortom, als Service Engineer ben je een belangrijke schakel in het streven naar continuïteit en tevreden klanten!

Functie eisen

Als Service Engineer (stoom) herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau (WTB, aanvullende kennis van E en Meet & Regel techniek is een pré);
  • Je kunt zelfstandig werken, maar voelt je ook thuis in een team;
  • Je bent creatief als de situatie daarom vraagt;
  • Je bent leergierig, servicegericht, analytisch, accuraat en klantvriendelijk;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en je hebt een flexibele werkhouding;
  • Je bent bereid om ook buiten kantooruren te werken en soms een aantal dagen nabij de servicelocatie te verblijven;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en bent enthousiast om in- en externe ‘service’-trainingen te volgen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Hiernaast beschik je over een basis kennis Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je beschikt over je VCA Basis en rijbewijs B.

Aanbod

Klinger biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een mooi salaris en een zeer goede pensioenregeling. De werknemers typeren zich als gedreven en collegialiteit is van groot belang. Er is volop aandacht voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie! Hiernaast beschik je over een service auto.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment;

(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.