⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Service Engineer/ Inbedrijfsteller heb je een internationale rol en kom je bij klanten over de hele wereld! Met jouw elektrotechnische kennis en ervaring ben je dagelijks bezig met het opbouwen, in bedrijf stellen en onderhouden van mooie machines. Weet je wat het inhoudt om internationaal te reizen en kijk je ernaar uit jouw werk wereldwijd terug te zien? Dan is deze vacature iets voor jou!

Organisatie

Je komt te werken in een heel prettig, sociaal en informeel bedrijf. Ze ontwerpen en produceren machines die o.a. in de voedingsverwerkende industrie worden gebruikt. Dit doen zij voor klanten over de hele wereld, hiervoor verrichten zij ook service en onderhoud. Daarnaast hechten zij waarde aan ontwikkeling van hun medewerkers, ze bieden hiervoor verschillende opleidingsmogelijkheden aan.

Functie

In jouw functie als Internationaal Service Engineer/ Inbedrijfsteller, draag je zorg voor het opbouwen, in bedrijf stellen en opleveren van nieuwe machines bij internationale opdrachtgevers. Aan de hand van technische tekeningen en specificaties, en in overleg met de klant en de projectmanager, verzamel je de (elektrische) gereedschappen die je nodig hebt. Je assisteert de klant met het eerste gebruik en leidt de gebruikers ter plaatse op. Indien zich storingen voordoen, verricht jij de service- en onderhoudswerkzaamheden. Gedurende het gebruik van de machine ben jij voor de klant aanspreekpunt omtrent alle vragen die zich aandienen.

Functie eisen

Als Internationaal Service Engineer/ Inbedrijfsteller herken je je in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde mbo-4 opleiding richting elektrotechniek;
  • Je hebt kennis van en ervaring met mechanische techniek en elektrotechniek;
  • Je hebt kennis van relevante normen en machinerichtlijnen en beschikt over recente laservaring (TIG);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je vindt het fantastisch om voor jouw werk de hele wereld rond te reizen;
  • Uiteraard heb je een klant- en servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden;
  • Tot slot beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Aanbod

Jij gaat aan de slag binnen een dynamische werkomgeving je wordt, mede middels opleidingen, uitgedaagd jezelf te blijven ontwikkelen. Zij bieden een salaris boven de CAO (Kleinmetaal) en betalen het grootste deel van je pensioenpremie bij het bedrijfspensioenfonds voor de Metaal en Techniek. Daarnaast hebben zij een aantrekkelijke reiskostenregeling, een zeer goede overwerkregeling en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Naast 25 vakantiedagen krijg je 13 ATV-dagen.

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio1