⃪ Terug naar het vacature overzicht

Sales Engineer Hydrauliek – Rotterdam

Introductie

Ben jij technisch opgeleid en een echte expert op het gebied van hydrauliek? Snap jij hoe het verkoopproces werkt en zie jij waar mogelijkheden liggen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een groeiend en ambitieus bedrijf in de maritieme sector zoeken wij een Sales Engineer die de nieuwe hydraulische tak wil op- en uitbouwen. Ben jij internationaal georiënteerd en spreek je vloeiend Nederlands én Engels? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een klein bedrijf met een lange geschiedenis in de maritieme sector. Het biedt wereldwijd service en onderdelen aan vrachtschepen en maakt momenteel een gezonde groei door.

Functie

In de functie van Sales Engineer werk je nauw samen met de internationale sales manager en ben je altijd op zoek naar commerciële kansen. Je behandelt binnenkomende aanvragen, leest technische tekeningen en analyseert wat de klant nodig heeft. Je stelt een competitieve offerte op, legt contact met de juiste leveranciers en verzorgt zelf de inkoop van de benodigde producten. Na levering van het product of de dienst, neem jij de after sales op je. Je houdt contact met de klant, bouwt een langdurige relatie uit en hebt aandacht voor commerciële mogelijkheden tijdens het proces.

Functie eisen

Uiteraard heb je als Sales Engineer een hands-on mentaliteit en een gezonde dosis prestatiedrang. Je bent altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat voor de klant en de eigen organisatie. Bovendien herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent technisch opgeleid en hebt een brede kennis van hydraulische systemen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een commerciële rol;
  • Naast Nederlands ben je vloeiend in Engels, zowel in woord als geschrift;
  • Beheersing van een andere vreemde taal is een pré;
  • Ervaring in de maritieme sector en de offshore is een grote pré.

Aanbod

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat momenteel een gezonde groei doormaakt en grote ambities heeft. Daarom krijg jij in jouw rol de mogelijkheid om veel bij te leren en jezelf te ontwikkelen. De platte organisatie maakt het makkelijk om kennis te delen en samen te werken naar mooie resultaten!

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) Lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.