⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben je toe aan een vervolgstap in je carrière, wil je graag meer verantwoordelijkheden en zoek je een gezonde balans tussen werk, studie en vrije tijd? Dan is dit de functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een Salarisadministrateur met minimaal twee jaar relevante ervaring. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de salarisadministratie, het adviseren van verschillende klanten en het onderhouden van contact met externe partijen en de klant. Raak jij al enthousiast? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een full-service accountantskantoor met een omvangrijk en groeiende klantenkring. Het is een platte organisatie met een focus op kwaliteit.

Het accountantskantoor telt 150 collega’s en biedt de opleidingsmogelijkheden en begeleiding, het carrièreperspectief en de vakinhoudelijke uitdaging van een groot kantoor. Alle collega’s beschikken over een professioneel kritische instelling en hebben waarden en normen hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele cultuur, er zijn korte communicatielijnen en er is aandacht voor de mens. Ze zijn er dan ook van overtuigd dat dit professionaliteit niet in de weg staat, maar juist versterkt.

Voor een vrijkomend klantenportefeuille zijn zij op zoek naar een salarisadministrateur die het hechte team gaat versterken.

Functie

Als Salarisadministrateur werk je in een team van 7 collega’s en verzorg je de aangiften en opgaven aan onder meer de belastingdienst, pensioenfondsen en uitkeringsinstanties. Hiernaast controleer je afrekeningen en adviseer je klanten op het gebied van fiscale/sociale wet- en regelgeving en CAO afspraken. Verder heb je de volgende taken;

 • Zelfstandig verzorgen en controleren van de loonadministratie;
 • Verzorgen van de hieruit voortkomende processen;
 • Bewerkstelligen van effectieve en efficiënte organisatie binnen de afdeling;
 • Optimaliseren en actualiseren van het software pakket.

Functie eisen

Als Salarisadministrateur ben jij een gedreven professional met een stevige persoonlijkheid. Je bent een gesprekspartner voor de klant en bent goed in staat om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • MBO+ werk- en denkniveau in de richting op het gebied van (salaris)administratie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, ervaring op een accountantskantoor is een grote pré;
 • Je hebt ervaring met het verwerkingssysteem Nmbrs;
 • Je bent collegiaal, integer, nauwkeurig en flexibel.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris passend bij je leeftijd en ervaring;
 • Juiste balans tussen werk, studie/persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd en een informele werksfeer;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Voor de arbeidsvoorwaarden geldt dat persoonlijk maatwerk standaard is.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Renate Leeuwenstein | Lincks Personal Recruitment
(t) 085-9028123
(e) renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.