1 2 3 6

Administratief Medewerker (24 uur) – Dordrecht

Als Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling installatie en verwerk je de binnenkomende offertes. Je werkt met verschillende systemen en het is dan ook van groot belang dat je nauwkeurig te werk gaat en de details niet uit het oog verliest. Je bent ook verantwoordelijk voor een stukje financiële afhandeling van de projecten, zo boek je facturen in en zorg je voor het invoeren van de juiste betalingstermijnen in het systeem. Op administratief gebied begeleid je dus de projecten van a tot z. Klinkt dit als een leuke uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inside Sales Engineer (Grieks) – Barendrecht

Zorg jij ervoor dat alles altijd van A tot Z is geregeld? En ben jij een technisch expert? Als Inside Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het gehele ordertraject. Je hebt dagelijks internationale contacten en Grieks en Engels spreken is voor jou dus geen probleem. Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Technisch Commercieel Medewerker binnendienst (appendages) – Rotterdam

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst word je verantwoordelijk voor aanvragen van projecten op het gebied van technische onderdelen. Je verzorgt het complete traject van offerte, opdracht, technische documentatie, werkinstructies en inspectie. Heb jij minimaal een Mbo-diploma en inzicht in technische producten? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Account Manager (Machinebouw) – Heinenoord

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie waarbij je de helft van de tijd in het buitenland bent? Heb jij affiniteit met techniek? In deze afwisselende baan als Account Manager ben je verantwoordelijk van het moment van aanvraag totdat de deal gesloten is. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financial Assistant (Parttime) – Schiedam

Als Financial Assistant maak je onderdeel uit van de afdeling “Finance & Accounting” en ondersteun je de afdeling op financieel administratief gebied. Je begint met een werkweek van 16 uur, maar bij afwezigheid van collega’s (bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode) is het van belang dat je werkzaamheden van je collega’s over kan nemen. In die periode is een beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week een vereiste. Heb jij een afgeronde mbo opleiding Basiskennis Boekhouden en ervaring met ERP programma’s? Lees dan snel verder!

(meer…)

Magazijnmedewerker Expeditie – Dordrecht

Van orderpicking tot het laden van vrachtwagens: jij regelt het wel. Als Magazijnmedewerker Expeditie zorg je voor het verzamelen, inpakken en verzendklaar maken van uitgaande producten. Heb jij enige ervaring binnen de logistiek of magazijn en ben jij op zoek naar een leuke functie in een hecht team? Lees dan snel verder!

(meer…)

Schadebehandelaar – Dordrecht

Ben je servicegericht, oplossingsgericht en communicatief sterk? Vind je het helpen van mensen, persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden belangrijk? En heb je zin om te werken bij één van de grootste en snelst groeiende organisaties binnen de financiële dienstverlening? Dan zoeken wij jou!

(meer…)

1 2 3 6