1 2 3 5

Financial Assistant (Parttime) – Schiedam

Als Financial Assistant maak je onderdeel uit van de afdeling “Finance & Accounting” en ondersteun je de afdeling op financieel administratief gebied. Je begint met een werkweek van 16 uur, maar bij afwezigheid van collega’s (bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode) is het van belang dat je werkzaamheden van je collega’s over kan nemen. In die periode is een beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week een vereiste. Heb jij een afgeronde mbo opleiding Basiskennis Boekhouden en ervaring met ERP programma’s? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informeel bedrijf in de financiële dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

DTP-er / Grafisch Vormgever – Oud-Beijerland

Heb jij een grafische opleiding en een aantal jaren werkervaring in een creatieve rol? En zorg jij er altijd voor dat alles goed geregeld is? Dan is deze functie als DTP-er écht iets voor jou. In deze zelfstandige & uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor onder andere de verpakkingen van dit vooraanstaande merk in de foodsector! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder?

(meer…)

Magazijnmedewerker Expeditie – Dordrecht

Van orderpicking tot het laden van vrachtwagens: jij regelt het wel. Als Magazijnmedewerker Expeditie zorg je voor het verzamelen, inpakken en verzendklaar maken van uitgaande producten. Heb jij enige ervaring binnen de logistiek of magazijn en ben jij op zoek naar een leuke functie in een hecht team? Lees dan snel verder!

(meer…)

Business Development Manager – Zwolle

Verbindingen maken in de interne organisatie en klanten ontzorgen, jij kunt het! Je werkt als senior business development manager bij IJssel Technologie: een bedrijf dat technische oplossingen biedt op het gebied van procesoptimalisatie, ontwerp en realisatie en onderhoud. Dat doe je bij grote namen zoals Scania, Heineken, Auping en Friesland Campina, waar jij, vooral regionaal gezien, meer waarde creëert. Jij zit in het 7-koppige managementteam en rapporteert direct aan de directeur. Ben jij klaar voor deze uitdagende fulltime baan waar jouw ambitieuze karakter helemaal tot zijn recht komt?

(meer…)

Functioneel Beheerder (Binnen- en Buitendienst) – Barendrecht

Heb jij enkele jaren ervaring op een Servicedesk en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Functioneel Beheerder zorg jij ervoor dat je op locatie en op afstand de klanten helpt met alle IT gerelateerde gebruikersvragen. Ben jij klantgericht, heb jij affiniteit met beveiligingssystemen en wil jij graag starten in een bedrijf waarin je kan doorgroeien? Lees dan snel verder!

(meer…)

Medewerker Debiteurenbeheer (40 uur) – Dordrecht

Als Medewerker Debiteurenbeheer heb je een verantwoordelijke functie waarin je debiteuren na belt en opvolgt. Je werkt middels een geautomatiseerd systeem waardoor je precies ziet wanneer en welke actie gevraagd wordt. Heb jij al enige ervaring opgedaan op het gebied van debiteurenbeheer, ben je naast pro-actief ook klantgericht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

1 2 3 5