1 2 3 6

Administratief Medewerker (24 uur) – Dordrecht

Als Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling installatie en verwerk je de binnenkomende offertes. Je werkt met verschillende systemen en het is dan ook van groot belang dat je nauwkeurig te werk gaat en de details niet uit het oog verliest. Je bent ook verantwoordelijk voor een stukje financiële afhandeling van de projecten, zo boek je facturen in en zorg je voor het invoeren van de juiste betalingstermijnen in het systeem. Op administratief gebied begeleid je dus de projecten van a tot z. Klinkt dit als een leuke uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)

Design Engineer (Machinebouw) – Heinenoord

Ben jij op zoek naar jouw volgende uitdaging in een technische internationale organisatie? Dan hebben wij de juiste vervolgstap voor jou! In deze afwisselende baan als Design Engineer stel je technische concepten op en zorg je voor de kostprijscalculaties van machines. Ook ga je af en toe op bezoek naar klanten in het buitenland. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Account Manager (Machinebouw) – Heinenoord

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie waarbij je de helft van de tijd in het buitenland bent? Heb jij affiniteit met techniek? In deze afwisselende baan als Account Manager ben je verantwoordelijk van het moment van aanvraag totdat de deal gesloten is. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financial Assistant (Parttime) – Schiedam

Als Financial Assistant maak je onderdeel uit van de afdeling “Finance & Accounting” en ondersteun je de afdeling op financieel administratief gebied. Je begint met een werkweek van 16 uur, maar bij afwezigheid van collega’s (bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode) is het van belang dat je werkzaamheden van je collega’s over kan nemen. In die periode is een beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week een vereiste. Heb jij een afgeronde mbo opleiding Basiskennis Boekhouden en ervaring met ERP programma’s? Lees dan snel verder!

(meer…)

Systeembeheerder – Dordrecht

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het netwerk-, server- en werkplekbeheer van meer dan 200 werkplekken. Daarnaast denk je na over de toepassingen van nieuwe ontwikkelingen in het IT landschap binnen de organisatie. Heb jij een minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van IT en ervaring in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Magazijnmedewerker Expeditie – Dordrecht

Van orderpicking tot het laden van vrachtwagens: jij regelt het wel. Als Magazijnmedewerker Expeditie zorg je voor het verzamelen, inpakken en verzendklaar maken van uitgaande producten. Heb jij enige ervaring binnen de logistiek of magazijn en ben jij op zoek naar een leuke functie in een hecht team? Lees dan snel verder!

(meer…)

DTP-er / Grafisch Vormgever – Oud-Beijerland

Heb jij een grafische opleiding en een aantal jaren werkervaring in een creatieve rol? En zorg jij er altijd voor dat alles goed geregeld is? Dan is deze functie als DTP-er écht iets voor jou. In deze zelfstandige & uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor onder andere de verpakkingen van dit vooraanstaande merk in de foodsector! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder?

(meer…)

1 2 3 6