Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Customer Support Medewerker – Oosterhout

Vind jij het leuk om klantgericht te werken en een glimlach te bezorgen bij de klant? Ben jij een harde werker, maar vind je het ook fijn om plezier te maken tijdens je werk? Wij zijn op zoek naar een Customer Support Medewerker die aan de slag gaat bij een internationale handelsorganisatie die levert aan de retail. Heb jij commerciële werkervaring en klinkt het hebben van flexibele werktijden, sporten tussen je werkzaamheden door en poolen in de kantine als jouw droomwerkgever? Solliciteer dan snel!

(meer…)
Logistiek Administratief Medewerker – Rotterdam

Kun jij het overzicht goed bewaken en snel schakelen? Heb jij logistieke ervaring en ben jij stressbestendig? Wij zijn op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker die aan de slag gaat voor een internationale leverancier in tankopslag- en logistieke systemen. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees snel verder!

(meer…)
Assistent Controller – Oud-Beijerland

Houd jij van cijfers en vind je het leuk om financiële processen te analyseren? Ben jij accuraat en heb je brede kennis van en ervaring met financiële administratie? Wij zoeken een Assistent Controller voor een internationale leverancier in de maritieme en offshore industrie. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Servicedesk Medewerker (1e-lijns) – Dordrecht

Heb jij affiniteit met techniek of computers? Ben jij klantvriendelijk, communicatief sterk en vind jij het leuk om probleemoplossend te werken? Wij zijn op zoek naar een Servicedesk Medewerker (1e-lijns) die aan de slag gaat op de Helpdesk afdeling van een internationale technische organisatie. Ben jij benieuwd naar de functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Medewerker Verkoop – Dordrecht

Ben jij net klaar met je mbo-opleiding en op zoek naar je eerste administratieve werkervaring in een commerciële omgeving? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Als Administratief Medewerker Verkoop ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van orders, klachten, contracten, retouren en de gemaakte afspraken! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Sales Support Medewerker (32 uur) – Oud-Beijerland

Ben jij op zoek naar een zelfstandige rol waarin je jouw talenten kan gebruiken om zelfstandig projecten op te pakken? Als Sales Support Medewerker word je klaargestoomd om aanvragen van A tot Z op te gaan pakken. Je hebt hierin veel contact met klanten, collega’s én leveranciers. Kan jij niet wachten om deze uitdaging aan te gaan? Lees dan snel verder!

(meer…)
Tactisch Inkoper – Hoeksche Waard

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen met de beste leveranciers én heb je affiniteit met het werken in een technische omgeving? Dan is deze fulltime vacature echt iets voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu