Administratief Medewerker (24 uur) – Dordrecht

Als Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling installatie en verwerk je de binnenkomende offertes. Je werkt met verschillende systemen en het is dan ook van groot belang dat je nauwkeurig te werk gaat en de details niet uit het oog verliest. Je bent ook verantwoordelijk voor een stukje financiële afhandeling van de projecten, zo boek je facturen in en zorg je voor het invoeren van de juiste betalingstermijnen in het systeem. Op administratief gebied begeleid je dus de projecten van a tot z. Klinkt dit als een leuke uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Medewerker – Oud-Beijerland

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle logistieke processen binnen de organisatie? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als Logistiek Medewerker ben je actief in de tuinbouwsector en heb je een breed takenpakket. Je sorteert en verpakt producten, hebt contact met transporteurs, zorgt voor een juiste arbeidsplanning en hebt veel contact met de verkoop. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Systeembeheerder – Dordrecht

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het netwerk-, server- en werkplekbeheer van meer dan 200 werkplekken. Daarnaast denk je na over de toepassingen van nieuwe ontwikkelingen in het IT landschap binnen de organisatie. Heb jij een minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van IT en ervaring in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Office Assistent (40 uur) – ‘s-Gravendeel

Lincks staat voor verbinden! Als office assistent versterk jij de binnendienst, waar je jouw collega’s gaat ondersteunen. Jouw organisatorische kwaliteiten en dienstverlenende karakter komen zo perfect samen. In jouw functie houd je verschillende ballen omhoog. Beschik jij over een afgeronde mbo-opleiding en sta je aan de start van jouw carrière? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informeel bedrijf in de financiële dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

Receptioniste (40 uur) – Heinenoord

Ben jij op zoek naar een uitdaging als Receptioniste, waarin je elke dag het verschil kunt maken voor klanten? Zie je jezelf als iemand die collega’s ontzorgt, verantwoordelijkheid neemt en accuraat en gestructureerd werkt? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

Coördinator Beheer & Onderhoud – ‘s-Gravendeel

In deze operationele functie als Coördinator Beheer & Onderhoud ben je bezig met het organiseren, aanbesteden en laten uitvoeren van vastgoedonderhoud en controleer je de projecten op kwaliteit en voortgang. We zijn op zoek naar een ondernemende Coördinator met technisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)