Sales Assistent – Barendrecht

Zoek jij een ondersteunende rol op een verkoopafdeling en voel jij je thuis in een dynamische & technische omgeving? In de rol van Sales Assistent heb jij een veelzijdig takenpakket, je hebt contact met klanten, leveranciers en duikt ook de materie in wanneer een situatie daarom vraagt! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Gevorderd Assistent / Aankomend Controleleider (32-40 uur) – Oud-Beijerland

Ben jij momenteel werkzaam als Gevorderd Assistent in de accountancy en voer je al enkele jaren controlewerkzaamheden uit? En wil je heel graag doorgroeien naar de rol van Controleleider? Dan is dit jouw kans! Voor het accountantskantoor WEA Deltaland zijn wij namelijk op zoek naar een resultaatgerichte & ambitieuze Aankomend Controleleider!

(meer…)

Master Data Analist – Westland

Ben jij iemand met een uitstekende kennis van databeheer? Heb je ervaring met de juiste systemen? Zoek je een baan waarin je de ruimte krijgt om nieuwe ideeën en strategieën toe te passen in de dagelijkse processen? Wij zijn op zoek naar een Master Data Analist met hbo werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring op het gebied van datamanagement. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)

Functioneel Beheerder (Binnen- en Buitendienst) – Barendrecht

Heb jij enkele jaren ervaring op een Servicedesk en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Functioneel Beheerder zorg jij ervoor dat je op locatie en op afstand de klanten helpt met alle IT gerelateerde gebruikersvragen. Ben jij klantgericht, heb jij affiniteit met beveiligingssystemen en wil jij graag starten in een bedrijf waarin je kan doorgroeien? Lees dan snel verder!

(meer…)

Coördinator Reparatie & Onderhoud – Zwijndrecht

Als Coördinator Reparatie & Onderhoud ben je mede verantwoordelijk voor het in optimale toestand houden van de productiefaciliteiten om een zo groot mogelijke beschikbaarheid te garanderen. Daarnaast geef je leiding aan eigen monteurs, aan monteurs van derden en coördineer je de onderhoudswerkzaamheden tussen de verschillende disciplines. Heb je ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie? Lees dan verder!

(meer…)

KAM Coördinator – Rotterdam

Dankzij jou is er een KAM-management systeem ontwikkeld en geïmplementeerd, waardoor Klinger zich aan alle verschillende richtlijnen houdt. Heeft Kwaliteit, Arbo en Milieu voor jou geen geheimen en ben jij in staat om dit binnen deze technische handelsorganisatie naar een hoger plan te tillen? Dan is deze baan als KAM Coördinator een grote uitdaging voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Hoofd Verkoop Binnendienst (Flenzen/Dynamische Afdichtingen/Mechanical seals) – Rotterdam

Ben jij iemand die in staat is op een natuurlijke wijze een binnendienst team aan te sturen en naar een hoger plan te tillen binnen een technische handelsorganisatie? Dan is deze functie als Hoofd Verkoop Binnendienst misschien wel jouw nieuwe uitdaging! Je coacht, enthousiasmeert en begeleidt je team en gebruikt hierbij je analytische en commerciële denkwijze om tot de beste resultaten te komen. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)