Customer Service Medewerker (32-40 uur) – Oud-Beijerland

In deze veelzijdige functie van Customer Service Medewerker ondersteun je samen met jouw enthousiaste collega’s de Accountmanagers en ben je hét aanspreekpunt voor uiteenlopende vragen van klanten en leveranciers. Heb jij minimaal een afgeronde mbo-opleiding en ben jij toe aan een eerste of tweede stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

(meer…)

ICT Medewerker/Systeembeheerder – Dordrecht

Heb jij ervaring met het installeren van systemen, ben je gedreven en zou jij je graag nog verder willen ontwikkelen? Bij Qware ICT word je als ICT Medewerker breed ingezet en ontwikkel jij je allround, maar krijg je ook de mogelijkheid om je te specialiseren! Lees snel verder!

(meer…)

Customer Project Manager – Middelharnis

Ben jij een technisch talent met een opleiding en ervaring op het gebied van elektronica en weet jij de nodige afdelingen bij elkaar te brengen om te komen tot het gewenste resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de rol van Customer Project Manager heb je een afwisselende baan met als doel een optimale communicatie. Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)

Procesoperator Verpakken (vaste baan) – Oud-Beijerland

Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiend farmaceutisch bedrijf met verschillende doorgroeimogelijkheden? De afdeling verpakken is de laatste afdeling in de keten en verantwoordelijk voor het uitvullen en verpakken van alle producten. Zoek je een uitdagende functie in dagdienst met de intentie om vast in dienst te komen? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Medewerker / Weegoperator (vaste baan) – Oud-Beijerland

In deze afwisselende functie ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het correct afwegen van de materialen als Weegoperator, maar ondersteun je ook jouw collega’s als Logistiek Medewerker in het magazijn! Wil jij een baan vol afwisseling en direct een contract bij jouw nieuwe werkgever? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Teamleider – Rotterdam

Ben jij graag het aanspreekpunt voor vragen vanuit de operationele afdeling, andere interne afdelingen en voor externe partijen? Ben jij in staat toezicht te houden over het distributiecentrum en gericht op efficiëntie op het gebied van processen? Dan is deze functie van Logistiek Teamleider dé baan voor jou!

(meer…)

Transport Coördinator (Contractafwikkelaar) – Zwijndrecht

Heb je een afgeronde mbo- of hbo-diploma en beschik je over een goede beheersing van de Engelse taal? En krijg jij energie van klantcontact gecombineerd met (logistiek) administratieve werkzaamheden? Voor een internationaal productiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste Transport Coördinator (Contractafwikkelaar). Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)