Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst (Afdichtingen) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Dan is deze vacature bij Klinger jou op het lijf geschreven! Als Commercieel Medewerker Binnendienst (Productgroep Afdichtingen) stel je offertes op, ondersteun je de vertegenwoordigers, bied je optimale service en ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten! Wil je meer weten? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)
Medior Developer – Rotterdam

Ben jij een Medior Developer die het marketing automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit json/xml/smarty opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? En word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Developer die het team komt versterken!

(meer…)
Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informele financiële dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Commercieel Medewerker Binnendienst (Appendages) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Dan is deze functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij Klinger in Rotterdam jou op het lijf geschreven! Naast het onderhouden van telefonische contacten met klanten, leveranciers en collega’s draag je zorg voor de uitvoering van de orders. Vind je het een uitdaging om bij een wereldwijd bedrijf aan de slag te gaan waar je werkt met technische componenten en appendages? Lees dan snel verder!

(meer…)
Campaign Developer – Rotterdam

Ben jij een Campaign Developer die het marketing automation vak ademt? Zijn relationele databases, API koppelingen, data processen en uit json/xml/smarty opgebouwde dynamische pagina’s en e-mails helemaal jouw ding? En word jij enthousiast van de meest complexe campagnes en ben je niet bang om met de nieuwste software technologieën te werken?

Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy in Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Campaign Developer die het team komt versterken!

(meer…)
Support Consultant (Fiscaal) – Barendrecht

Vind jij het leuk om mensen te helpen en heb je affiniteit met fiscaliteit? Dan zoeken wij jou! Als Support Consultant bij JSKS heb je veelvuldig telefonisch en schriftelijk contact met klanten over de meest uiteenlopende vragen op fiscaal gebied; van het starten van een proefaccount tot een uitleg over de voorkomingsmethodiek bij een M-biljet. Aan jou de taak om de klant zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat zij tevreden de telefoon weer ophangen. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Project Engineer – Oud Beijerland

Heb jij recent jouw mbo of hbo-opleiding richting techniek of IT afgerond en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de projectbranche? Wij zoeken een Junior Project Engineer die betrokken wil zijn bij een aantal mooie projecten, voor onder andere multinationals en high-end organisaties. Wil jij, na een opleidingstraject, aan de slag in een afwisselende en uitdagende functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu