Junior Financieel Medewerker – Dordrecht

Ben jij nauwkeurig, praktisch ingesteld en goed met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van de financiële afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Financieel Medewerker. Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar je eerste werkervaring? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Assistent Bedrijfsleider (vaste baan) – Oud-Beijerland

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle logistieke processen binnen de organisatie? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als Junior Assistent Bedrijfsleider ben je actief in de tuinbouwsector en heb je een breed takenpakket. Je sorteert en verpakt producten, hebt contact met transporteurs, zorgt voor een juiste arbeidsplanning en hebt veel contact met de verkoop. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Administratief Medewerker – Barendrecht

Heb jij recent jouw opleiding afgerond en ben je opzoek naar jouw eerste administratieve werkervaring? Ga dan aan de slag als Junior Administratief Medewerker! In deze leuke startersfunctie ondersteun jij de financiële afdeling in de breedste zin van het woord en krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Word jij al enthousiast en wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Support Engineer – Barendrecht

Bellen jouw vrienden en familie jou als eerste wanneer hun computer vast loopt? En lijk het jou leuk om hier jouw werk van te maken? Dan hebben wij een gave baan voor je waarin jij je kan ontwikkelen tot ICT professional! Als Junior Support Engineer werk je mee aan uitdagende projecten en verleen je service en ondersteuning aan klanten. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder!

(meer…)

Procesoperator (dagdienst) – Oud-Beijerland

Heb jij een afgeronde mbo opleiding en affiniteit met techniek? Als Procesoperator kom je te werken in dagdienst en je hebt een breed takenpakket. Je bedient machines, bewaakt de productie, neemt monsters, bouwt machines om en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de afdeling. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Supply Chain Medewerker – Moerdijk

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Logistiek of Bedrijfskunde en ben jij klaar voor jouw eerste of tweede stap in je carrière? Bij Wuppermann Staal Nederland (WSN) kun je als enthousiaste en ambitieuze starter aan de slag en jezelf ontwikkelen in de Supply Chain! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)

Marketing & Communicatie Coördinator – Sliedrecht

Voel jij je thuis in een internationale & technische werkomgeving en heb jij een passie voor marketing? Als Marketing & Communicatie Coördinator heb je een uitdagende, veelzijdige en internationaal georiënteerde functie. Je bent verantwoordelijk voor de verbetering van de marktpositie van de verschillende merken en het uitvoeren van verkoopondersteunende productlanceringen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)