1 2 3 5

Electric Hardware Engineer – Heinenoord

Wil jij op een innovatieve engineeringafdeling aan de slag? En je richten op het tekenen en ontwerpen van technische en complexe processen en machinebesturingen waarbij je gebruik maakt van EPlan Electric P8? Dan ben jij de Electric Hardware Engineer die wij zoeken!

(meer…)

Technisch Commercieel Medewerker binnendienst (appendages) – Rotterdam

Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst word je verantwoordelijk voor aanvragen van projecten op het gebied van technische onderdelen. Je verzorgt het complete traject van offerte, opdracht, technische documentatie, werkinstructies en inspectie. Heb jij minimaal een Mbo-diploma en inzicht in technische producten? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Assistent Accountant (32-40 uur) – Brielle

Als Assistent Accountant werk je samen met een enthousiast team aan de financiële en fiscale advisering van diverse klanten in de agrarische sector. Heb jij minimaal een mbo-diploma op het gebied van financiële administratie, ben je analytisch sterk en heb je de drive om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

(meer…)

Systeembeheerder – Dordrecht

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het netwerk-, server- en werkplekbeheer van meer dan 200 werkplekken. Daarnaast denk je na over de toepassingen van nieuwe ontwikkelingen in het IT landschap binnen de organisatie. Heb jij een minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van IT en ervaring in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

Coördinator Beheer & Onderhoud – ‘s-Gravendeel

In deze operationele functie als Coördinator Beheer & Onderhoud ben je bezig met het organiseren, aanbesteden en laten uitvoeren van vastgoedonderhoud en controleer je de projecten op kwaliteit en voortgang. We zijn op zoek naar een ondernemende Coördinator met technisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)

DTP-er / Grafisch Vormgever – Oud-Beijerland

Heb jij een grafische opleiding en een aantal jaren werkervaring in een creatieve rol? En zorg jij er altijd voor dat alles goed geregeld is? Dan is deze functie als DTP-er écht iets voor jou. In deze zelfstandige & uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor onder andere de verpakkingen van dit vooraanstaande merk in de foodsector! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder?

(meer…)

Business Development Manager – Zwolle

Verbindingen maken in de interne organisatie en klanten ontzorgen, jij kunt het! Je werkt als senior business development manager bij IJssel Technologie: een bedrijf dat technische oplossingen biedt op het gebied van procesoptimalisatie, ontwerp en realisatie en onderhoud. Dat doe je bij grote namen zoals Scania, Heineken, Auping en Friesland Campina, waar jij, vooral regionaal gezien, meer waarde creëert. Jij zit in het 7-koppige managementteam en rapporteert direct aan de directeur. Ben jij klaar voor deze uitdagende fulltime baan waar jouw ambitieuze karakter helemaal tot zijn recht komt?

(meer…)

1 2 3 5