⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Lincks staat voor verbinden! Als recruiter versterk jij de binnendienst, waar je werkgevers met kandidaten verbindt. Jouw commerciële kwaliteiten en mensenkennis komen zo perfect samen. In jouw functie houd je verschillende ballen omhoog. Aan de ene kant bouw je een relatie op met werkgevers en ga je op zoek naar nieuwe klanten. Aan de andere kant heb je veel contact met mogelijke kandidaten voor de vacatures die jij onder je hoede hebt. Beschik jij over hbo werk- en denkniveau en heb jij al enkele jaren werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving? Lees dan snel verder!

Organisatie

Lincks Personal Recruitment verbindt werknemers met de juiste werkgevers. Wij houden ons bezig met werving & selectie, uitzenden, payrolling, e-recruitment en outplacement. De nadruk ligt op werving & selectie. De persoonlijke aandacht die we aan kandidaten geven, is wat ons uniek maakt. Wij nemen de tijd om onze kandidaten écht te leren kennen. Ook daarna blijven we contact met ze houden, geven we ze tips en kijken we waar de kwaliteiten van de kandidaten liggen. Zo kunnen we een zo goed mogelijke match maken.

Ons moderne kantoor, strak en trendy ingericht met staande vergadertafels en heerlijke zitbanken, is te vinden in ’s-Gravendeel. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. Vanaf de parkeerplaats voor de deur, loop je zo naar binnen. Binnen wachten zes collega’s met smart op jouw versterking als recruiter. We zijn echt een team: we helpen elkaar en hebben hetzelfde doel voor ogen. Elke ochtend beginnen we gezamenlijk met een kick-off, waarbij we de dag bespreken. Regelmatig gaan we samen een hapje eten, op reis of doen we sportactiviteiten. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning.

Functie

Lincks staat voor verbinden. Als recruiter versterk jij, minimaal vier dagen in de week, onze binnendienst waar je werkgevers met kandidaten verbindt. Jouw commerciële kwaliteiten en mensenkennis komen zo perfect samen. Je houdt verschillende ballen omhoog. Aan de ene kant bouw je een relatie op met werkgevers en ga je op zoek naar nieuwe klanten. Aan de andere kant heb je veel contact met mogelijke kandidaten voor de vacatures die jij onder je hoede hebt. Je matcht, je houdt de kandidaten steeds op de hoogte, je voert selectiegesprekken en je brengt de kandidaten in contact met hun mogelijk toekomstige werkgevers. Dit alles doe je onder het genot van de lekkerste koffie. Wat je als recruiter gaat doen:

 • Relaties opbouwen met werkgevers en acquisitie van nieuwe klanten;
 • Kandidaten zoeken via verschillende kanalen, zoals databases, LinkedIn en het eigen netwerk;
 • Kandidaten spreken. Dit doe je om ze beter te leren kennen, hun talenten en kwaliteiten te achterhalen en te ontdekken of ze matchen met de vacature en werkgever;
 • Werkgevers en kandidaten met elkaar in contact brengen;
 • Afspraken maken voor de buitendienst. Af en toe ga je zelf ook mee naar afspraken.

Je start in de binnendienst en daar laat je zien wat je kunt. Gaat het goed? Dan is het mogelijk om je werkzaamheden in de toekomst uit te breiden naar de buitendienst.

Functie eisen

Werken bij Lincks Personal Recruitment betekent dat je een goed gevoel hebt voor onderlinge verhoudingen en dat je snel kunt schakelen. Je hebt namelijk contact met verschillende klanten en kandidaten. Op allerlei niveaus, in diverse branches en door heel het land. Jouw brede interesse in mensen en je talent om met veel verschillende persoonlijkheden om te gaan, is hier dus goed op z’n plek. Je haalt plezier uit je werk door mensen te leren kennen en een relatie met ze op te bouwen. De juiste kandidaat verbinden met de juiste werkgever, is jouw uitdaging. Omdat jij inventief en creatief bent en snapt wat werkgevers zoeken, weet jij de juiste match te maken. Je hebt flair, je bent commercieel en enthousiast. Om bij Lincks Personal Recruitment te werken heb je ook:

 • hbo werk- en -denkniveau;
 • twee tot drie jaar werkervaring in een commerciële omgeving;
 • Een rijbewijs B.

Aanbod

Jij doet mooie dingen voor ons, wij geven jou daar wat moois voor terug. Je werkt in een inspirerende omgeving waar we een indrukwekkend portfolio van grote en kleine klanten hebben. Het aantal opdrachten groeit elk jaar. Er wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en wensen, waardoor je kan doorgroeien of andere werkzaamheden kan krijgen. Ook bieden we jou als recruiter:

 • Marktconform salaris;
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en cursussen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Drie atv-dagen die je zelf kunt inplannen;
 • Flexibele werktijden in overleg;
 • Heerlijke koffie.

Inlichtingen

Ben jij onze nieuwe collega die Lincks komt ondersteunen & versterken? Stuur je motivatie en cv naar brita@lincks.nl, direct solliciteren onderaan de vacature kan natuurlijk ook.

Heb je zin om aan de slag te gaan, maar heb je vragen over deze vacature?
Bel of WhatsAp Brita via 06 – 33923829.

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.