⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

In deze functie van (aankomend) Project Engineer werk je na een opleidingstraject zowel zelfstandig als in teamverband aan mooie projecten. Je vervaardigt regeltechnische omschrijvingen, maakt projectbesprekingen en bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van regeltechnische installaties. Heb jij een technische of IT opleiding gevolgd op MBO/HBO niveau en kennis of interesse in regeltechniek? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong en groeiend bedrijf. Ze bieden oplossingen op het gebied van veiligheid, comfort en beveiliging! Hiernaast staat ook jouw persoonlijke groei centraal, hierin wordt geïnvesteerd in de vorm van cursussen en opleiding.

Functie

In deze functie van Project Engineer werk je zowel zelfstandig (na een opleidingstraject) als in teamverband in een uitdagende en afwisselende functie aan hele verschillende projecten.

Een project start met een Kick-off meeting waarbij de wensen en eisen van het project worden besproken. Je vraagt bij de opdrachtgever diverse informatie op. Met deze informatie maak je het ontwerp en de eerste opzet van het project. De eerste opzet van de visualisatie wordt tijdens een Lay-out Acceptatie Test met de klant besproken. Vervolgens ga je zelf aan de gang met het verder uitwerken van de grafische weergave en het invoeren van projectdata. Uiteindelijk ga je de installatie ter plaatse verzorgen en de inbedrijfstelling. Hierop volgt de oplevering, instructie aan eindgebruikers en je draagt het project over aan de afdeling Service en Onderhoud. Verder ga je meedraaien in het helpdeskrooster en de 24-uurs storingsdienst en ondersteun je daarmee ook de service en onderhoud afdeling.De projecten die jij uitvoert zijn voor multinationals en high-end organisaties in de segmenten gezondheidszorg, datacenters, utiliteit, industrie en overheid. De duur van deze projecten varieert van één maand tot maximaal één jaar.

Je hebt o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Het vervaardigen van regeltechnische omschrijvingen;
 • Projectbesprekingen;
 • Het schrijven van regelsoftware;
 • Vervaardigen van webserver en supervisor applicaties;
 • Het in bedrijf stellen van regeltechnische installaties;
 • Coördinatie onderaannemers (panelenbouw, kastschema’s, bekabeling, etc.).

Ook remote support aan installaties en meedraaien in de 24-uurs storingsdienst is onderdeel van jouw rol als Project Engineer, na inwerkperiode en/of voldoende zelfstandigheid. Je opereert (uiteindelijk) zelfstandig en dient regelmatig keuzes te maken tussen diverse oplossingen en ook zelf met creatieve oplossingen te komen ingeval iets niet conform ontwerp gerealiseerd kan worden.

Functie eisen

Als Project Engineer word jij enthousiast van het volgende profiel;

 • Je hebt een technische opleiding gevolgd op MBO/HBO niveau;
 • Je dient de procesmatige en de ontwerpkant van de projecten goed te kunnen overzien;
 • Je bent creatief;
 • Enkele jaren ervaring in klimaatregeltechniek (installatietechniek);
 • Kennis en interesse in ICT oplossingen en ‘bus’-systemen (zoals BACnet, LonWorks, Modbus);
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
 • Kennis en ervaring met regeltechniek (Trend, CentraLine AX, Tridium Niagara, Honeywell, EasyIO, etc.) en gebouwbeheersystemen is een pré;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Project Engineer? Een goed salaris met 13e maand, deels flexibele werktijden, uitdagend werk in de regio Hoekse Waard en een nieuw kantoorgebouw met alle voorzieningen!

Inlichtingen

Meer weten? Neem contact met ons op!

(t) 06-33923829
(e) brita@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio1