1 2 3 13

Magazijnmedewerker (2 ploegen) – Heinenoord

Ben je op zoek naar een leuke startersfunctie in de logistiek? In deze uitdagende en afwisselende functie als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de inkomende goederenstroom, het verzamelen van orders, de uitgaande goederenstroom en het bedienen van palletiseerrobots. Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

Verpakkingsmedewerker (2 ploegen) – Heinenoord

Heb jij al enige werkervaring in de productie en ben jij toe aan een volgende stap? Ga dan aan de slag als Verpakkingsmedewerker! In deze uitdagende functie ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor alle verpakkingsactiviteiten. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Operator Food (2 ploegen) – Oud-Beijerland

Als Junior Operator (Food) werk je mee in de productie en je assisteert de productieleider. Je voert o.a. kleine reparaties uit, bedient machines en ziet toe op een goede voortgang. Heb jij minimaal een mbo opleiding en al enkele jaren ervaring als Operator? Lees dan snel verder!

(meer…)

Productie Medewerker (metaal) – Heinenoord

Ben jij een echte servicegerichte vakman, een teamplayer en ben je precies in de werkzaamheden die je uitvoert? Houd je van diversiteit en vind je het leuk om complexe werkstukken te maken? Solliciteer dan direct op de functie van Productie Medewerker!

(meer…)

Expediteur – Oud-Beijerland

Als Expediteur vervul je een belangrijke rol bij Combinex; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Jij weet als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt. Heb jij al enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag in een moderne en dynamische logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)

Assemblagemedewerker (Coördinerend) – Dordrecht

Heb je affiniteit met techniek en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Als Assemblagemedewerker heb je een uitdagende functie binnen een hecht team met drie enthousiaste collega’s. Je zorgt dat de geassembleerde producten volgens de juiste kwaliteitseisen de deur uit gaan. Bij afwezigheid van de Coördinator zorg je dat zijn taken worden overgenomen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inkoper – Barendrecht

Als Inkoper ben je verzekerd van een uitdagende baan! Je hebt een afwisselend takenpakket; je hebt contact met leveranciers, analyseert data en zorgt voor een optimale voorraad in binnen- en buitenland. Heb jij je eerste werkervaring op het gebied van inkoop op zak en ben je toe aan een volgende stap waarin je jezelf verder kunt gaan ontwikkelen? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 13