1 2 3 16

Inkoop Medewerker (Tijdelijk) – Sliedrecht

Ben jij administratief sterk en heb je ervaring met Inkoop of Customer Service? Dan is deze tijdelijke functie van Inkoop Medewerker mooie kans voor jou! In de functie als Inkoop Medewerker zorg je voor een administratieve verwerking en afhandeling van de inkooporders. Daarnaast heb je contact met internationale leveranciers en logistieke dienstverleners om ben je bezig met een stuk contractmanagement. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Customer Service Medewerker – Dordrecht

In de veelzijdige fulltime functie van Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en daarnaast ook de schakel tussen de diverse klanten en de leveranciers! Door het bieden van excellente service aan de klant bepaal je mede het gezicht en succes van de organisatie. Heb je mbo werk- en denkniveau, ben je fulltime beschikbaar en heb je al enige ervaring opgedaan in een soortgelijke rol? Lees dan snel verder!

(meer…)

Salarisadministrateur (32-40 uur) – Oud-Beijerland

Aan het einde van de maand ben jij ieders favoriet! Als Salarisadministrateur zorg jij er namelijk voor dat werknemers salaris op hun rekening ontvangen. Doordat je op een accountantskantoor werkt, heb je verschillende opdrachtgevers en veel afwisselende werkzaamheden. Draai jij je hand niet om voor loonstroken, pensioenkwesties en CAO-wijzigingen? En heb jij al enige ervaring als Salarisadministrateur? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inkoop Support Medewerker – Oud-Beijerland

Als Inkoop Support Medewerker ben jij de onmisbare rechterhand van de inkoper! Jij zorgt ervoor dat het artikelaanbod volledig en up-to-date blijft en jij bent het contactpersoon voor leveranciers. Heb jij een afgeronde mbo+/hbo opleiding en een zelfstandige, nauwkeurige werkhouding? En wil jij graag aan de slag in een internationale handelsorganisatie in de FMCG branche? Lees dan snel verder!

(meer…)

Systeembeheerder (24 uur) – ‘s-Gravendeel

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie in de ICT die je voor gemiddeld 24 uur per week kan invullen? Dan ga jij erg enthousiast raken door deze functie! Als Systeembeheerder heb je namelijk een afwisselende rol waarin je het aanspreekpunt bent voor zowel alle medewerkers als de klanten. Hier valt onder andere gebruikersondersteuning, probleemmanagement, hardwaremanagement, security management en applicatiebeheer onder. Zie jij dit wel zitten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Telefoniste (fulltime) – Barendrecht

Ben je net klaar met je MBO opleiding en ben je op zoek naar jouw eerste werkervaring of heb je al één of twee jaar werkervaring? Dan is deze baan als Telefoniste misschien wel wat voor jou! Je neemt de telefoon op, schakelt lijnen door naar collega’s en verder verricht je ook wat licht administratieve taken. Raak je hier enthousiast van en wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Coördinator – Barendrecht

Zoek je een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is deze functie als Service Coördinator bij dit elektrisch installatiebureau zeker wat voor jou! Je bent hier onder andere verantwoordelijk voor het aannemen van service calls, het inplannen van monteurs en het inkopen van onderdelen. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder!

(meer…)

1 2 3 16