⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een zelfstandige, enthousiaste PLC Programmeur en vind je het leuk om de laatste hand te leggen aan de machines? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, waarin creativiteit, denken in oplossingen en innovatie de dagelijkse gang van zaken vormgeven! Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf, actief op alle continenten in de wereld. Elke dag werken er 200 collega’s mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties.

Functie

We zijn op zoek naar meerdere PLC Programmeurs die verschillende business units fulltime komen versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van programma’s, het maken van een I/O lijst, het programmeren en het uiteindelijk (nationaal en wereldwijd) in bedrijf stellen van de diverse high-tech machines c.q machinelijnen. Als programmeur ben je vaak de laatste persoon bij de klant op locatie, waardoor je ook vaak een aanspreekpunt voor de klant en het visitekaartje van het bedrijf zult zijn.

Functie eisen

Als PLC Programmeur herken jij jezelf in het volgende profiel;

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Elektrotechniek;
  • Je hebt een paar jaar ervaring als PLC Programmeur;
  • Als je kennis hebt van PLC software voor Mitsubishi gx-works/gt-designer en voor Siemens TIA portal, zijn we extra enthousiast;
  • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels wanneer dit nodig is. Spreek je duits? Dit is een pré;
  • Je bent zelfstandig, accuraat en stressbestendig;
  • Je vindt het leuk om in het buitenland klussen uit te voeren.

Aanbod

Er is veel ruimte voor jouw visie en inbreng, het wordt gewaardeerd als je meedenkt over nieuwe mogelijkheden. Je wordt geïnspireerd met een innovatieve werkomgeving, er wordt namelijk elke dag gewerkt aan creatieve oplossingen voor de klant. Je hoeft geen premie te betalen voor je pensioenfonds, dit doen zij voor je! Je krijgt 25 vakantiedagen en er wordt een marktconform salaris geboden.

Inlichtingen

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Arjan Huisman;

(t) 085-9028121
(e) info@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio1