⃪ Terug naar het vacature overzicht

PHP Developer (Senior) – Dordrecht

Introductie

Hebben PHP en MySQL geen geheimen meer voor jou? Werk je graag in een zelfsturend team aan het bedenken en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het verbeteren van applicaties? Lees snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in de financiële dienstverlening. Met ruim 150 collega’s zijn zij elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor hun 220.000 klanten.

Functie

Als senior PHP developer bedenk je niet alleen nieuwe functionaliteiten, je gaat ze ook daadwerkelijk ontwikkelen. Je perfectioneert de technologie die gebruikt wordt door de applicaties en denkt mee over commerciële verbeteringen. Zo werk je aan de ontwikkeling en verbetering van de online omgeving voor klanten en de aanvraagformulieren op de websites van onze opdrachtgever. Dit alles doe je binnen een zelfsturend team, bestaande uit back-enders, front-enders, scrummasters en een tester. Er wordt gewerkt volgens Scrum en er wordt veel ‘in-house’ ontwikkeld, ook de interne applicaties. Je komt terecht in een team en organisatie die altijd openstaan voor nieuwe systemen en ontwikkelingen én hier ook gebruik van maken. Op dit moment wordt er gewerkt met PHP 5.6/PHP 7.0 en Symfony3.

Functie eisen

Als PHP Developer (Senior) herken jij jezelf in het volgende profiel;

  • Minimaal 3 jaar ervaring als PHP developer;
  • Grondige kennis van PHP (OOP) en MySQL (ORM);
  • Ervaring met Symfony3, Doctrine en Composer;
  • Kennis van Unit tests;
  • Ervaring met OTAP, continuous integration en deployment systemen;
  • De drive en skills om met je team mooie resultaten te behalen;
  • Ervaring met Scrum/Agile is een pre;
  • Ervaring met JavaScript is een pre;
  • Ervaring met de producten van Atlassian is een pre.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkomgeving is informeel en je kunt ook nog veel leren van je teamgenoten. Hiernaast hebben zij elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel!
#prio1

Inlichtingen

Nieuwsgierig geworden of aanvullende vragen? Neem gerust contact op met Brita van den Bos;

(t) 06-33923829
(e) brita@lincks.nl

Sollicitatie

Solliciteren? Dit kan via de blauwe button!
#prio1