⃪ Terug naar het vacature overzicht

Next Gen PHP Developer – Capelle aan den IJssel

Introductie

Ben jij een PHP developer die liever tegen een API praat dan tegen z’n eigen vrienden, niet bang is om met de nieuwste software technologieën te werken en mee wil gaan in nieuwe innovaties? Word jij enthousiast om data van diverse bronnen te gebruiken in diverse complexe campagnes binnen onze campagne management software. Draag jij graag jouw steentje bij aan het realiseren van mooie projecten voor verschillende grote klanten zoals HEMA, Hyundai, Hunkemöller en Jumbo Golf? Lees dan snel verder, want Clever Strategy is op zoek naar een enthousiaste developer die ons team komt versterken!

Organisatie

Je komt te werken bij Clever Strategy, een innovatief, informeel en groeiend bureau, gespecialiseerd in online marketing met een focus op business doelstellingen. Zijn zijn gespecialiseerd in campagnes, e-commerce en e-loyalty. Klanten waarvoor gewerkt wordt zijn o.a. HEMA, Men at work, Kruidvat, Kimerbly-Clark, Jumbo Golfwereld, Bruynzeel Keukens & Lucardi.. En nog veel meer leuke klanten!

Functie

Clever Strategy is op zoek naar iemand die voor onze uiteenlopende mooie klanten de development werkzaamheden voor zijn/haar rekening neemt. Dat betekent dat je je bezig zal houden met het ontwikkelen van campagnes, koppelingen en databases in onze Campagne Management Systemen Clang en Selligent waarin intelligente omnichannel communicatie campagnes worden ontwikkeld. Je leert de nieuwste technieken, waarbij we communicatie personaliseren en optimaal afstemmen op het gedrag van de ontvanger. Daarnaast zal je te maken krijgen met het ontwikkelen van diverse loyalty, commerce en campagne sites die worden ontwikkeld in WordPress en Magento.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Het creëren van campagnes in de Campagne Management Systemen Clang en Selligent
 • Het uitdenken en ontwikkelen van complexe data-stromen
 • Het ontwikkelen van data koppelingen tussen diverse systemen
 • Het ontwikkelen van commerce sites op Magento
 • Het ontwikkelen van campagne sites op WordPress
 • Het ontwikkelen van complexe email templates

Functie eisen

Wat vragen wij van jou als Next Gen PHP Developer?

 • Affiniteit met HTML templating & PHP development.
 • Je hebt ruime ervaring met PHP, MySQL, JSON en bent bedreven met HTML, CSS, javascript en XML.
 • Kennis van WordPress, Magento en het werken met versie beheer systemen is een pré.
 • Kennis van Selligent en of Clang is een pré.

Daarnaast kun jij prima zelfstandig aan de slag met een opdracht, maar krijg jij ook energie van het werken aan projecten in teamverband. Je kunt je snel verplaatsen in verschillende opdrachtgevers en bent bereid jezelf te ontwikkelen.

Aanbod

Een leuke baan binnen een inspirerend, dynamisch adviesbureau. Binnen Clever Strategy heerst een zeer informele en ambitieuze cultuur. Er zijn voldoende leer- en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde, waaronder:

 • Een goed salaris € 2.750 – € 3.300 bruto, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • Training met state of the art technology.
 • Leuke team beloningen per kwartaal.

Inlichtingen

Natuurlijk kun je ook op de website van Clever Strategy kijken!

Nieuwsgierig geworden? Of heb je aanvullende vragen?
Neem gerust contact met Brita op!

(e) brita@lincks.nl
(t) 06-33923829; Whatsappen mag natuurlijk ook!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via de blauwe button!
#prio1