⃪ Terug naar het vacature overzicht

Monteur Watermanagement (Pomp- en Zuiveringsinstallaties) – Hoogeveen

Introductie

Als Monteur Buitendienst vervul jij een afwisselende en uitdagende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uitvoert, dit doe je op locaties in binnen- en buitenland. Je gaat aan de slag bij een specialist op het gebied van polderbemaling en afvalwaterzuivering. Wil jij deel uit maken van een team dat ervoor zorgt dat Nederland droog blijft? Lees dan snel verder!

Organisatie

Bosman Watermanagement is een specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van innovatieve maatwerkoplossingen op het gebied van polderbemaling en afvalwaterzuivering. Dit bedrijf houdt Nederland droog!

Ze opereren zowel nationaal als internationaal en werken aan de meest uiteenlopende projecten. Ze zijn een ‘engineer-to-order’ bedrijf en doen veel aan eigen ontwikkelingen van hoogwaardige en technisch unieke oplossingen. Zo zijn ze het ene moment bezig met het onderhouden van een zuiveringsinstallatie in Amsterdam en het andere moment bezig met het realiseren van het grootste gemaal van Engeland.

De grootste focus ligt op werkzaamheden binnen Nederland, projecten in het buitenland nemen ongeveer 10% van je totale tijd in beslag. Regelmatig ga je een aantal dagen naar Engeland of Duitsland voor onderhoudswerkzaamheden/ inbedrijfstellen. Grote projecten buiten Europa duren gemiddeld 1 a 2 weken.

Het team van monteurs bestaat momenteel uit zes collega’s. Voor de verdeling van de verschillende projecten kunnen de monteurs hun voorkeur uitspreken en er wordt hier ook zeker rekening mee gehouden.

Functie

Als Monteur Buitendienst vervul jij een afwisselende en uitdagende functie waar je zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uit voert in binnen- en buitenland. Je hebt hierbij de volgende werkzaamheden:

 • Je voert nieuwbouw-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit;
 • Je bent binnen de consignatieregeling beschikbaar voor het verhelpen van storingen;
 • Je monteert pompen, leidingwerk en onderdelen van gemalen en afvalwaterzuiveringen.

Omdat je een servicebus ter beschikking krijgt, kan je regelmatig vanuit huis werken. Wel moet je natuurlijk met regelmaat ook langs de hoofdlocatie om je bus van onderdelen en gereedschap te voorzien.

Aan het begin van je dienstverband ga je een gedegen inwerktraject in waar je veel samen werkt met je collega’s. Het doel is om op termijn zelfstandig aan de slag te gaan en verantwoordelijkheid te krijgen over grote projecten. Hier vervul jij dan ook regelmatig een coördinerende of aansturende rol aan externe partijen.

Functie eisen

Als Monteur Buitendienst herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je bezit minimaal een diploma mbo (MTS) Werktuigbouwkunde niveau 2;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B-E;
 • Je bent flexibel in je werktijden en je bent bereid om voor projecten naar het buitenland te reizen;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding;
 • Je hebt ervaring met werken voor het waterschap of op provincieniveau;
 • Je hebt kennis van elektrotechniek of bent bereid hiervoor opgeleid te worden.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Je ontvangt een mooi marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring (CAO Kleinmetaal);
 • Natuurlijk wordt er ook een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Denk hieraan aan een reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en overwerkregeling;
 • Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld en er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden;
 • Je kunt gebruik maken van een servicebus van de zaak.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Valerie!

(e) valerie@lincks.nl
(t) 085-9028126

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via de button!