Introductie

Als Monteur verricht je servicewerkzaamheden bij klanten door het gehele land. Samen met je collega’s ben jij in deze allround functie verantwoordelijk voor de onderhouds- en montagewerkzaamheden aan de producten die het bedrijf verhuurt. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde duizendpoot die service hoog in het vaandel heeft staan. Heb jij hiernaast ook nog enige bouwkundige kennis en bij voorkeur een technische opleiding (vmbo / mbo) afgerond? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een bekende organisatie die door ontwikkeling en innovatie bekend staat als de meest betrouwbare en professionele partner in hun vakgebied. Een informeel bedrijf met een platte structuur en een echte no nonsens werkomgeving.

Functie

Jij gaat het hele land door om servicewerkzaamheden bij klanten te verrichten en zorgt ervoor dat de modulaire gebouwen op veilige wijze gemonteerd en gedemonteerd worden. Je hebt nauw contact met de leidinggevenden van de uitvoerende afdeling. Samen zorgen jullie ervoor dat alle projecten, klein- en grootschalig, met succes worden uitgevoerd!

Functie eisen

Als Monteur ben jij iemand die:

  • Een echte duizendpoot is en service hoog in het vaandeel heeft staan;
  • Goed zelfstandig, maar ook in teamverband kan werken;
  • In het bezit van je Rijbewijs B. Heb jij een VCA-certificaat, dat is mooi meegenomen!
  • Enige bouwkundige kennis heeft en bij voorkeur ervaring met tekening lezen;
  • Een (technische) opleiding op vmbo / mbo 2,3-niveau heeft afgerond;
  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Tot slot enthousiast en gemotiveerd is!

Aanbod

En wat bieden wij jou?

De sfeer binnen de organisatie kan worden omschreven als no nonsens, plat en informeel. Jouw nieuwe werkgever biedt diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt 25 vakantiedagen en daarnaast krijg je de mogelijkheid om daar nog eens 5 dagen bij te kopen. Ook behoort een premievrij pensioen en een 13e maand tot de voorwaarden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Lisanne Volkers | Lincks Personal Recruitment

(t) 085-9028125
(e) lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.