⃪ Terug naar het vacature overzicht

Meewerkend Voorman Assemblage – Dordrecht

Introductie

Ben je pragmatisch ingesteld en een communicatief sterke teamspeler? Weet jij wel van aanpakken en sta jij met je voeten in de klei? Wij zijn op zoek naar jou! Als Meewerkend Voorman Assemblage ben je verzekerd van een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Lees snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale technische organisatie die in ruim 40 landen vertegenwoordigd wordt.

Functie

Als Meewerkend Voorman Assemblage denk je proactief mee en lever je een bijdrage aan de optimalisatie en organisatie van het productieproces. Je geeft sturing aan een toegewezen productielijn op het gebied van planning, uitvoering en gereed product en bent verantwoordelijk voor de realisatie van de resultaten. Voor medewerkers uit dezelfde lijn ben jij het eerste aanspreekpunt en naaste collega doordat je zelf meewerkt in het productieproces.


Functie eisen

Jij herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Een afgeronde MBO opleiding richting techniek
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een technische productie omgeving
  • Ervaring met ERP systemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Communicatief en sociaal sterk

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment
(t) +31(0)85 902 8122

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiĆ«nte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio1