⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij fulltime beschikbaar en vind je het leuk om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten in een productiebedrijf? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Je werkt voornamelijk met een veegwagen en je zorgt voor een nette werkomgeving!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een nieuw opgezet productiebedrijf in Moerdijk! Er zit een internationaal financieel gezond en bekend moederbedrijf achter. Samen met veel enthousiaste collega’s ga je aan de slag om dit bedrijf tot een succes te maken.

Functie

Als Medewerker Veegwagen ben je bezig met het reinigen van de vloer met een veegwagen en stofzuiger! Hiernaast zal je ook handmatig schoonmaaktaken verrichten. Je komt te werken in een technische omgeving in een nieuw opgezet bedrijf met allemaal nieuwe collega’s! Tevens werk je met een schaarlift om op hoogtes schoon te maken! Uiteraard wordt je opgeleid om deze lift veilig te bedienen. De functie gaat in per 1 april 2018!

Functie eisen

Als Medewerker Veegwagen herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

  • Je hebt een afgeronde vmbo opleiding;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je bent woonachtig in de regio Moerdijk;
  • Je bent per 1 april 2018 beschikbaar.

Aanbod

In deze uitdagende functie ga je meewerken aan het uitbouwen van een gloednieuw en innovatief productiebedrijf! Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever onder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie vraag naar Arjan Huisman:

(e) info@lincks.nl
(t) 085-9028121

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiĆ«nte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio4