⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Medewerker Debiteurenbeheer heb je een verantwoordelijke functie waarin je debiteuren na belt en opvolgt. Je werkt middels een geautomatiseerd systeem waardoor je precies ziet wanneer en welke actie gevraagd wordt. Heb jij al enige ervaring opgedaan op het gebied van debiteurenbeheer, ben je naast pro-actief ook klantgericht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een technische organisatie. Zij zijn inmiddels al tientallen jaren specialist in hun vakgebied en bieden jou hierop een uitgebreid inwerktraject. Vanuit een informele, open en optimistische cultuur wordt er met plezier gewerkt. Je komt te werken op de afdeling Accounting waar je samen met zes enthousiaste collega’s zorgt voor de gehele financiële administratie.

Functie

In deze fulltime functie ben je bezig met het na bellen en opvolgen van openstaande facturen, dit doe je aan de hand van een geautomatiseerd systeem waardoor je precies kunt zien welke actie op welk moment nodig is. Uiteraard verzorg je de bijbehorende administratie, de aanvragen en controle op de kredietlimieten en doet de controle op de facturatie.

Functie eisen

Als Medewerker Debiteurenbeheer herken jij jezelf in het volgende profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in financiële richting;
  • Je hebt enkele jaren ervaring met debiteurenbeheer;
  • Goede communicatieve vaardigheden en ‘feeling’ met klantgerichte debiteurenbewaking;
  • Kennis van moderne software pakketten;
  • Open, spontane persoonlijkheid welke vertrouwelijk kan omgaan met informatie;
  • Accuraat, doortastend en daadkrachtig;
  • Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal goed.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Medewerker Debiteurenbeheer? Jouw nieuwe werkgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris (maximaal €2.500 bruto per maand), afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Zij zijn ervan overtuigd dat presteren een teamsport is waarbij werknemers elkaar steunen en helpen waar nodig.

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819
(e) Lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.