⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij iemand met een uitstekende kennis van databeheer? Heb je ervaring met de juiste systemen? Zoek je een baan waarin je de ruimte krijgt om nieuwe ideeën en strategieën toe te passen in de dagelijkse processen? Wij zijn op zoek naar een Master Data Analist met hbo werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring op het gebied van datamanagement. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw toekomstige werkgever is een internationale handelsorganisatie. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Databeheer dat bestaat uit een team van zes data medewerkers. Als Master Data Analist vorm je de schakel tussen de Manager en de medewerkers Databeheer. Er bestaat voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Functie

Als Master Data Analist ben je samen met een gemotiveerd en hardwerkend team verantwoordelijk voor het beheer van de masterdata. Samen zorgen jullie dat de data voldoen aan eisen en wensen van gebruikers en relaties en aan de vereisten van de wet- en regelgeving.

Je bent medeverantwoordelijk voor het vaststellen en onderhouden van masterdatastructuren en masterdatadefinities en draagt bij aan het opstellen en bijhouden van de RACI-matrix. Ook ben je verantwoordelijk voor het gegevensbeheer van alle logistieke en commerciële masterdata en voor GS1.

Jouw taak is om te zorgen dat de kwaliteit van onze masterdata en stamgegevens verder verbetert en op een constant hoog niveau blijft. Samen met de Group Manager Databeheer maak je een plan voor databeheer op de lange termijn. Je doet dit alles op een overtuigende manier, zodat je de mensen binnen de organisatie meekrijgt. Je rapporteert aan de Group Manager Databeheer.

Functie eisen

Als Master Data Analist heb je het volgende te bieden:

 • Je werkt en denkt op hbo-niveau;
 • Je hebt minstens vijf jaar aantoonbare ervaring in masterdatamanagement;
 • Je hebt uitstekende kennis van MS Office, met name van Excel (MS Query);
 • Je hebt kennis van verschillende ERP- en CRM-systemen en -processen in een groothandelsomgeving (bij voorkeur SuperOffice);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift;
 • Je kunt prima zelfstandig functioneren en vindt ook in een team werken geen probleem;
 • Je bent een analytisch denkend persoon die graag nauwkeurig en resultaatgericht te werk gaat;
 • Mensen kennen jou als een gedreven collega met een flexibele en positieve instelling.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

 • Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen €3400,- en €4300,- bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • Een uitdagende en zelfstandige baan bij een ambitieus en groeiend verpakkingsbedrijf;
 • Samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige en informele werksfeer;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, een pensioenregeling, 27 verlofdagen, reiskostenvergoeding en personeelskorting op het hele assortiment.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Lisanne Volkers!

(t) 06-21370819 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) lisanne@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.