⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Heb jij ervaring opgedaan binnen Food Technology, Supply Chain, Techniek of in een bedrijf waar voedingsmiddelen worden geproduceerd en ben je klaar voor een volgende stap? Voor een dynamisch en groeiend A-merk in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar high potentials die verstand van zaken hebben, maar vooral veel ambitie! Jij krijgt, als Management Trainee, de kans om kennis te maken met verschillende projecten. Zo leer je het bedrijf goed kennen en kun je doorstromen binnen de organisatie naar een rol die bij je past en waarbij je echt van toegevoegde waarde kunt zijn voor het bedrijf. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Organisatie

Nieuwe technologieën, ideeën en inventieve plannen, duurzaamheid en een nieuwe organisatiestructuur. Dat is waar deze organisatie naar streeft en voor staat. En met succes. Ze verkopen hun producten in meer dan 80 landen over de hele wereld en hebben zes productielocaties binnen Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland.

Functie

Deze dynamische organisatie en de verschillende productieafdelingen leer jij op een unieke manier kennen. De organisatie is snel aan het groeien en jij wordt dan ook uitgedaagd om mee te gaan in hetzelfde tempo. Zij willen altijd twee stappen vooruit zijn als de globale speler op de markt en jij neemt met minder dan ook geen genoegen. Samen ga je op zoek waar jij het beste past, want samen creëer je de meeste waarde. Uiteindelijk krijg je hier de kans om het verschil te maken en door te stromen.

Functie eisen

Als Management Trainee herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO;
  • Je hebt een passie voor food en de productie daarvan;
  • Communicatief sterk;
  • Je wil graag leren en groeien en tegelijkertijd de rust hebben om dit te doen.

Aanbod

De voorwaarden bij dit bedrijf zijn uitstekend, maar belangrijker nog; de uitdaging moet je aanspreken. Je hebt de drive en ambitie om carrière te maken en tegelijkertijd de rust om dat in stappen te doen.

Inlichtingen

Voor meer informatie, vraag naar Brita van den Bos;

(t) 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.