⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Logistiek Talent zorg je samen met collega’s voor het beheren van de goederenstroom en je controleert zendingen van leveranciers. Je doet voorstellen ter verbetering van de logistieke processen en bewaakt de voortgang. Je plaatst bestellingen, controleert de voorraden, verricht expeditiewerkzaamheden en je zorgt voor de benodigde documentatie. Heb jij een afgeronde hbo opleiding richting de logistiek en al enkele jaren werkervaring opgedaan? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een ambitieus, groeiend & internationaal bedrijf. Momenteel zijn ze flink aan het groeien en professionaliseren, wat zorgt voor een hele dynamische werkomgeving. Ze hebben zichzelf het uitdagende doel gesteld om tot de top drie in hun markt te behoren. Ze ontwerpen en produceren machines die o.a. in de voedingsverwerkende industrie worden gebruikt. Dit doen zij voor klanten over de hele wereld, hiervoor verrichten zij ook service en onderhoud. Daarnaast hechten zij waarde aan ontwikkeling van hun medewerkers, ze bieden hiervoor verschillende opleidingsmogelijkheden aan. Hiernaast heerst er een informele en prettige werksfeer.

Je komt te werken in een enthousiast team met vier directe collega’s.

Functie

Als Logistiek Talent zorg je samen met collega’s voor het beheren van de goederenstroom en je controleert zendingen van leveranciers. Je doet voorstellen ter verbetering van de logistieke processen en bewaakt de voortgang. Je bestelt materialen, verwerkt retouren, beheert materieel en gereedschappen en je controleert de magazijnbonnen / voorraden. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de verzenddocumentatie zoals vrachtbrieven en het organiseren van de verzendingen. Ook verricht je expeditiewerkzaamheden met een heftruck en je bent in staat alle benodigde documenten op te stellen. Het administratief op orde houden van de voorraden in het ERP systeem gaat jou gemakkelijk af. Kortom, een veelzijdige logistieke functie binnen een internationaal groeiend bedrijf!

Functie eisen

Als Logistiek Talent heb jij het volgende te bieden;

  • Een afgeronde hbo opleiding richting logistiek;
  • minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Goede kennis van Mircrosoft Office (Word, Excel);
  • Ervaring met ERP pakketten (bij voorkeur Ridder en of Syntess);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal;
  • In bezit van rijbewijs B/E en geldig heftruckcertificaat;
  • Affiniteit met techniek en kennis van de branche is een pré.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag binnen een dynamische werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd jezelf te blijven ontwikkelen. Zij bieden een salaris boven de CAO (Kleinmetaal) en betalen het grootste deel van je pensioenpremie bij het bedrijfspensioenfonds voor de Metaal en Techniek. Daarnaast hebben zij een aantrekkelijke reiskostenregeling en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Jouw salaris ligt tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Inlichtingen

Meer weten? Vraag dan naar Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment;

(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.