⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Heb jij enkele jaren succesvolle ervaring met relatiebeheer en acquisitie? En ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Als Key Accountmanager heb jij een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige baan, je beheert een eigen klantenbestand en ga je samen met een team aan de slag om nieuwe Key Accounts verder uit te breiden & te ontwikkelen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een internationale & toonaangevende leverancier van producten en diensten die gericht zijn op veiligheid van medewerkers binnen de industrie, bouw, maar ook op kantoor. Ze zijn een zéér belangrijke marktspeler, omdat ze hun uitgebreide producten- en dienstenpakket combineren en aanvullen met een klantgerichte service en specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten. Er werken in totaal zo’n 300 collega’s in drie verschillende landen.

De volgende waarden staan centraal binnen de organisatie; klant- & servicegerichtheid, veiligheidsgericht, informeel, direct & eerlijk en transparantie. Er hangt een dynamische en prettige sfeer waarin collega’s elkaar aanvullen en uitdagen.

Het team Key Accounts bestaat uit acht Accountmanagers. Deze mix van leeftijden en ervaringsniveaus zorgt er voor dat nieuwe collega’s altijd aansluiting vinden en snel opgenomen worden in het team.

Functie

Als Key Accountmanager beheer jij overwegend je eigen klantenbestand (bedrijven met 500+ medewerkers). Je wordt opgeleid via de eigen Academy, ontvangt actieve coaching van de sales manager en werkt samen met een vaste customer service medewerker.Daarnaast werk je in deze functie samen met de tenderdesk om nieuwe key accounts te ontwikkelen. Het is jouw taak actief aan relaties met DMU’s te bouwen, complexe klantvragen te inventariseren en samen met productspecialisten te vertalen naar passende oplossingen. In voorkomende gevallen begeleid je tendertrajecten vanaf beïnvloeding tot realisatie om klantverwachtingen te overtreffen. Als relatiebeheerder ben je in staat om jouw gunfactor in te zetten om nieuwe opdrachten en projecten te verwerven. Deze projecten manage je met accuratesse en voortvarendheid.

Functie eisen

Als Accountmanager herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Jij bent een open, intelligente, klant- en sales gedreven young professional;
  • Uiteraard beschik je over een afgeronde HBO opleiding;
  • Je wil groeien in het sales vak, bent leergierig en hebt enkele jaren succesvolle ervaring met relatiebeheer en acquisitie in de b-to-b markt;
  • Je snapt hoe het werkt om een DMU te bewerken en (complexere) klantbehoeften uit te vragen;
  • (De basis van) consultative selling is je bekend;
  • Je legt makkelijk relaties en weet deze uitstekend te onderhouden door aan echte relaties te bouwen, te luisteren en klantbehoeften te filteren en vertalen in oplossingen (in samenwerking met je collega’s).

Tot slot; Je wil investeren in jezelf, durft te reflecteren en staat voor succes. In deze functie werk je vanaf huis. Discipline en vermogen om te plannen zijn daarom voor jou vanzelfsprekend.

Aanbod

En wat bieden wij jou als Key Accountmanager?

  • Een zelfstandige functie met hierin ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en ontwikkeling;
  • Een mooi salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, je start op een salaris tussen de €3500 en €4200 bruto per maand;
  • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, een hele mooie bonusregeling, 25 vakantie- en 7 ADV dagen, een zeer goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, een fietsplan, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroei binnen het bedrijf.

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Renate Leeuwenstein.

(t) 085-9028123
(e) renate@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.