⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

In deze allround uitdagende functie van Junior Operationeel Medewerker werk je op verschillende afdelingen! Je bedient machines t.b.v. mengen zeven en verpakken van producten. Ben jij een echte aanpakker en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een logistieke dienstverlener en gespecialiseerd in op- en overslag, verpakken en mengen van bulk- en stukgoederen. Je komt terecht in een jong team met enthousiaste collega’s!

Functie

In deze functie van Junior Operationeel Medewerker houd je je primair bezig met het bedienen van productiemachines ten behoeve van het mengen, zeven en verpakken van producten. Uiteraard help je mee in de overige operationele werkzaamheden en assisteer je waar nodig in het laden en lossen van vrachtwagens en containers.

Functie eisen

Als Junior Operationeel Medewerker herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

  • Je hebt inzicht in techniek en machines;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA- en heftruckcertificaat;
  • Je hebt aandacht voor kwaliteit en voelt je ervoor verantwoordelijk;
  • Je bent een echte aanpakker!

Aanbod

Je hebt afwisselend werk en kan rekenen op een prettige werksfeer. Onze opdrachtgever biedt bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een salaris van €1700 tot €2000 bruto per maand! Gewerkte uren buiten het dienstrooster krijg je voor €150% uitbetaald!

Inlichtingen

Meer weten?

Vraag naar Arjan Huisman| Lincks Personal Recruitment;

  • (t) 085-9028121
  • (e) info@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.