⃪ Terug naar het vacature overzicht

IT Medewerker Backoffice – Barendrecht

Introductie

Samen met je collega’s maak je projecten tot een succes! De Business IT Afdeling waar jij ondersteuning aan geeft kan echt van jou op aan, want jij bent een waardevolle steun. Jouw klantgerichtheid, coördinatie en het snel kunnen schakelen maken dat alles op rolletjes loopt. Lijkt het jou leuk om je kennis van IT in te zetten en heb je de ambitie je verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is actief in professionele beveiligingssystemen. Zij onderscheiden zich door de chique uitstraling van hun producten en hechten veel waarde aan ontwikkeling en initiatief van hun medewerkers. Je komt terecht in een open en informele organisatie waarbij samenwerken en plezier in het werk hebben centraal staan. Ze werken hard en gaan voor resultaat. Maar, tussendoor is er ook ruimte voor een poolwedstrijd, het eten van vers fruit in het bedrijfsrestaurant en op vrijdag een drankje aan de bar met collega’s.

Functie

Als IT Medewerker Backoffice maak je onderdeel uit van de Business IT afdeling en werk je nauw samen met de Business Manager IT, Projectleider IT en de Consultants. Je werkt samen om een traject of project tot een succes te maken. Je ondersteunt in het maken van offertes en werkt deze uit. Je hebt hiervoor imput nodig van diverse medewerkers. Je bent een waardevolle steun voor de Business IT afdeling en IT Projecten waar iedereen van op aan kan. De combinatie van klantgerichtheid, coördinatie en organisatietalent, snel kunnen anticiperen op veranderingen en een goede kennis van informatietechnologie zijn de skills die jou succesvol maken. Daarnaast heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen naar bijvoorbeeld een business developer, demand manager of projectmanager.

Wat doe je dan op een dag?

 • Je verwerkt aanvragen en opdrachten;
 • Je werkt IT projectvoorstellen en inrichtingsadviezen voor (potentiële) klanten uit;
 • Je maakt calculaties en offertes op;
 • Je bereidt (consultancy) projecten en contact met klanten voor;
 • Je zorgt voor de juiste interne afstemming met sales managers, IT managers en sales support medewerkers.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

 • MBO-4/HBO denk niveau, bij voorkeur Business IT en Management of Commerciële economie;
 • Twee jaar relevante werkervaring en ambitie om jezelf de komende jaren verder te ontwikkelen;
 • Kennis van Microsoft office;
 • Kennis van Navison 2015 is een pré;
 • Ervaring met Agile en Cloud;
 • Leergierig, assertiviteit en een praktisch instelling;
 • Je kunt goed samenwerken en communiceert makkelijk;
 • Goede beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Je legt veel energie in je werk en dat krijg je ook terug. Je gaat aan de slag in een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving en krijgt de ruimte om je ambities waar te maken! Onze klant biedt een salaris wat ligt tussen de € 2200-€ 2800,00 bruto per maand op basis van een fulltime betrekking (afhankelijk van opleiding en opgedane werkervaring).

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment
(t) 085-9028122
(e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.