⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij een schoolverlater of toe aan de tweede stap in jouw loopbaan? Zoek jij een mooie uitdaging als commercieel gedreven adviseur, die technische verkoop aandurft? Weet jij behoeften te signaleren bij klanten en kun je dit omzetten in de juiste adviezen, waardoor je commerciële kansen kunt benutten? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een mooie technische organisatie actief in de waterbehandeling.

Functie

In deze uitdagende functie van Inside Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het proactief signaleren van de behoeften van de klant en het vertalen van deze behoeften naar oplossingen. Je houdt de klant op de hoogte van alle ontwikkelingen in jouw business segment. Je draagt hierbij uiteraard zorg voor een optimale klantbeleving. Op incidentele basis ga je op bezoek bij je klanten en stakeholders voor een technisch consult, maar uiteraard ook om de commerciële kansen te ontdekken. Ook geef je op termijn zelf producttrainingen aan de klanten en je neemt deel aan beurzen en evenementen. Je zorgt bovendien voor een goede communicatie en een juiste afstemming tussen het (inside) salesteam en de andere afdelingen. De afdeling Inside Sales bestaat uit tien medewerkers. Een team dat mooie resultaten heeft behaald en waar nog groei in zit voor de toekomst!

Functie eisen

Als Inside Sales Engineer heb jij het volgende te bieden;

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding in een technische of commerciële richting;
  • Je hebt 1 – 5 jaar verkoop ervaring in een technische omgeving;
  • Je bent aantoonbaar commercieel gedreven;
  • Ervaring met pomptechniek en in een industriële of gebouw gebonden omgeving is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit, je bent analytisch, zelfstandig, organisatorisch sterk, klant- en resultaatgericht en je hebt overtuigingskracht.

Aanbod

  • Een zelfstandige functie, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig verkoop team;
  • Ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen;
  • Groeipotentie in deze functie, bijvoorbeeld in de richting van Accountmanager (outside sales);
  • Er heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt; een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder premievrije pensioenopbouw, extra roostervrije dagen en de mogelijkheid tot flexibel werken.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Lisanne!

(e) lisanne@lincks.nl
(t) 06-21370819; stuur me gerust een Whatsapp berichtje!

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.
#prio3