⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Als Inkoopmanager ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en de inkoopresultaten! Jij realiseert voorstellen om de afdeling verder te ontwikkelen en je rapporteert aan de directie omtrent het inkoopbeleidsplan, strategische keuzes en de projectmatige inkopen. Heb jij uitstekende leidinggevende kwaliteiten en al werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol? Lees dan snel verder!

Organisatie

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, waarin creativiteit, denken in oplossingen en innovatie de dagelijkse gang van zaken vormgeven! Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf, actief op alle continenten in de wereld. Elke dag werken er 200 collega’s mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties. Jouw team bestaat uit 8 inkopers. Dit is een enthousiast en ervaren team waar jij leiding aangeeft en de verantwoordelijkheid voor draagt.

Functie

Als Inkoopmanager heb je een uitdagende functie en ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en de inkoopresultaten van jouw toekomstige werkgever! Je team bestaat uit 8 Inkopers waar je leidinggevende van bent. Iedere Inkoper heeft zijn eigen pakket met producten. Jij realiseert voorstellen om de afdeling verder te ontwikkelen en je rapporteert aan de directie omtrent het inkoopbeleidsplan, strategische keuzes en de projectmatige inkopen / jaarcontracten met leveranciers. Ook ben je in staat om een goede visie te ontwikkelen op het gebied van inkoop.

Functie eisen

Als Inkoopmanager herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt je kennis in de afgelopen jaren aangevuld middels diverse cursussen of opleidingen specifiek gericht op inkoop;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende en internationale inkoopfunctie;
 • Je bent sterk in het ontwikkelen van een visie voor de afdeling en daadkrachtig in het tot uitvoer brengen hiervan;
 • Je denkt in oplossingen en werkt resultaatgericht;
 • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels wanneer dit nodig is. Spreek je Duits? Dit is een pré.

Tot slot beschik je natuurlijk over uitstekende leiderschapskwaliteiten, hiermee weet je collega’s mee te nemen en te enthousiasmeren in jouw visie!

Aanbod

En wat bieden wij jou als Inkoopmanager?

 • Een marktconform salaris tussen de €4000 & €5000; natuurlijk is dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • Een innovatieve werkomgeving;
 • Er is veel ruimte voor jouw visie en inbreng, meedenken wordt erg gewaardeerd;
 • Je hoeft geen premie te betalen voor je pensioenfonds, dit doen zij voor je;
 • En ook niet onbelangrijk; 25 vrije dagen!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Arjan Huisman | Lincks Personal Recruitment;

(t) 085-9028121
(e) info@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.