⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste, afwisselende, baan? Heb jij een passie voor HR en vind je het leuk om dit te combineren met marketing gerelateerde taken? Ga dan aan de slag in deze uitdagende functie van HR Assistent!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een technische organisatie. Zij zijn inmiddels al tientallen jaren specialist in hun vakgebied en bieden jou hierop een uitgebreid inwerktraject. Vanuit een informele, open en optimistische cultuur wordt er met plezier gewerkt. Je gaat nauw samen werken met de HR Manager om haar zo goed mogelijk te ondersteunen in de werkzaamheden.

Functie

Als HR Assistent geef jij ondersteuning aan de HR Manager, waarbij je onder andere zorg draagt voor een correcte afhandeling van alle gerelateerde (administratieve) processen. Je beheert, verwerkt en bewaakt personeelsgegevens en gegevens met betrekking tot de organisatie. Uiteraard volg je hiervoor de voorgeschreven richtlijnen en procedures, wat met jouw integere karakter geen enkel probleem is.

Daarnaast focus jij je ook op marketing gerelateerde taken. Hierbij kun je denken aan het beheer van de website, het bijhouden van Social Media, het organiseren van beurzen, beheer van documentatie, advertenties en dergelijke.

Functie eisen

Jij herkent jezelf als HR Assistent in het volgende profiel:

  • Je bent een integer persoon en weet hoe je met vertrouwelijke informatie om gaat;
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van HR;
  • Je bent proactief, optimistisch en klantgericht;
  • Je behoudt het overzicht en de regie en bent op een positieve manier vasthoudend;
  • Je hebt kennis van de Engelse taal; Duits is een pre;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

Naast dat jou een afwisselende baan wordt aangeboden binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is ligt er nog meer op jou te wachten. Namelijk een goed bruto maandsalaris (afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring ligt dit tussen de €1800 en €2100 bruto per maand). Na een uitzendperiode van drie maanden heb je ook nog eens recht op een goede pensioenregeling en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie, vraag naar Brita van den Bos;

(t) 06-33923829 (Stuur me gerust een WhatsApp berichtje!)
(e) brita@lincks.nl

Sollicitatie

Je kunt via de button ‘solliciteer’ rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je CV (en eventuele motivatie) als bijlage(n) mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.