⃪ Terug naar het vacature overzicht

Introductie

Kijk jij ernaar uit jouw kennis en ervaring in te zetten in een verantwoordelijke & hands-on rol als HR Adviseur? Voor een technische organisatie in deze regio zijn wij op zoek naar een integere HR Adviseur met gevoel voor ontwikkelingen en wensen in de organisatie. Herken jij je in dit profiel en heb je minstens vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol? Dan komen wij graag met jou in contact!

Organisatie

Je komt te werken in een heel prettig, sociaal en informeel bedrijf. Momenteel zijn ze flink aan het groeien en professionaliseren, wat zorgt voor een hele dynamische werkomgeving. Ze ontwerpen en produceren machines die o.a. in de voedingsverwerkende industrie worden gebruikt. Dit doen zij voor klanten over de hele wereld, hiervoor verrichten zij ook service en onderhoud. Daarnaast hechten zij waarde aan ontwikkeling van hun medewerkers, ze bieden hiervoor verschillende opleidingsmogelijkheden aan.

Als HR Adviseur heb je een hele zelfstandige functie, waarbij jouw uitdaging is om deze vorm te geven en verder draagvlak te creëren binnen de organisatie. In deze functie rapporteer je aan de Financieel Manager.

Functie

In de functie van HR Adviseur sta jij stevig in je schoenen en heb je een belangrijke rol binnen de organisatie. Je ondersteunt het management bij de (operationele) uitvoering van allerhande personeelsaangelegenheden en in een later stadium draag je actief bij aan de vernieuwing van het HR-beleid. Dit beleid stem je dan af op overkoepelende wet- en regelgeving en op ontwikkelingen en behoeftes binnen de organisatie.

Verder ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe collega’s, van vacaturetekst tot indiensttreding en maak je afspraken met recruitmentbureaus. Je biedt de werknemers voorlichting over alles dat men hun dienstverband te maken heeft en bent ook betrokken bij de beëindiging van dat dienstverband, indien de wens ontstaat.

Functie eisen

Als HR Adviseur herken je je in het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Human Resource Management;
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een commerciële & dynamische organisatie;
  • Je beschikt over actuele kennis van wet- en regelgeving binnen het HRM-vakgebied;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent integer, pro-actief en beschikt over een passend inlevingsvermogen;
  • Je bent flexibel en voelt je thuis in een dynamische omgeving;
  • Je bent parttime (drie dagen per week) beschikbaar.

Aanbod

Bij deze werkgever ga je aan de slag binnen een dynamische werkomgeving en wordt je, mede middels opleidingen, uitgedaagd jezelf te blijven ontwikkelen. Zij bieden een salaris boven de CAO (Kleinmetaal) en betalen het grootste deel van je pensioenpremie bij het bedrijfspensioenfonds voor de Metaal en Techniek. Daarnaast hebben zij een aantrekkelijke reiskostenregeling en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

Inlichtingen

Meer weten? Vraag naar Annemieke Bakker | Lincks Personal Recruitment

  • (t) 085-9028122
  • (e) annemieke@lincks.nl

Sollicitatie

De afhandeling van deze vacature wordt verzorgd door Lincks Personal Recruitment. Reacties die rechtstreeks worden gestuurd aan onze opdrachtgever worden doorgestuurd naar Lincks Personal Recruitment ter beoordeling en afwikkeling. Voor een efficiënte afwikkeling van de procedure kun je via de button ‘solliciteren’ reageren op deze functie. Vul uw gegevens in op het invulformulier en stuur uw Curriculum Vitae (en eventueel begeleidend schrijven) als bijlage(n) mee. Uw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature en in behandeling genomen.