Service Monteur (Elektrotechnisch, Elektronich & Mechanica) – Dordrecht

Ben jij een expert op het gebied van elektrotechniek en heb je interesse in mechanica? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Het beste van beide technieken komt namelijk samen in deze rol! Als Service Monteur ga je zelfstandig op pad en ga je op locatie storingen lokaliseren, analyseren en oplossen. Dit doe je bij aan benzinepompen, besturingssystemen en betalingsapparatuur. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Engineer (Stoom) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Vind je het een uitdaging om in afwisselende en zelfstandige functie te werken met technische componenten? Dan is de functie van Service Engineer bij Klinger iets voor jou!

(meer…)

Service Monteur Machinebouw – Dordrecht

Sta jij aan het begin van jouw technische carrière, of ben jij juist op zoek naar jouw tweede of derde stap? Dan biedt deze functie als Service Monteur jou veel mogelijkheden! Er is namelijk volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. In deze afwisselende functie ben je veel op weg om de machines bij klanten te installeren en te onderhouden. Met jouw kennis van PLC software beginnen je handen al te jeuken als je een machine ziet staan. Herkenbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Engineer / Inbedrijfsteller (Internationaal) – Heinenoord

Als Service Engineer/ Inbedrijfsteller heb je een internationale rol en kom je bij klanten over de hele wereld! Met jouw elektrotechnische kennis en ervaring ben je dagelijks bezig met het opbouwen, in bedrijf stellen en onderhouden van mooie machines. Weet je wat het inhoudt om internationaal te reizen en kijk je ernaar uit jouw werk wereldwijd terug te zien? Dan is deze vacature iets voor jou!

(meer…)

Junior Monteur – Dordrecht

Als Junior Monteur heb je een veelzijdige & ondersteunende functie binnen een klein, informeel bedrijf waar een hele prettige sfeer heerst. Je gaat veel leren over het vak van Monteur, dit ga je doen door ondersteuning te bieden in het monteren, demonteren, repareren en keuren van bouwmachines. Heb jij een opleiding op VMBO niveau, interesse in techniek en wil je graag leren? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service- en Installatiemonteur (Industriële Deursystemen) – Zuid-Holland

Jij valt graag met de deur in huis. Dat is mooi, want openheid, daar houden wij wel van. Als je die deur dan ook nog kunt repareren, installeren, modificeren en onderhouden, dan leggen wij er een rode loper voor. Want als onze nieuwe service- en installatiemonteur Industriële Deursystemen ben jij van harte welkom!

(meer…)