Service Technicus (Appendages) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Vind je het een uitdaging om in afwisselende en zelfstandige functie te werken met technische componenten? Dan is de functie van Service Technicus (Appendages) bij Klinger iets voor jou!

(meer…)

Service Monteur Machinebouw – Dordrecht

Sta jij aan het begin van jouw technische carrière, of ben jij juist op zoek naar jouw tweede of derde stap? Dan biedt deze functie als Service Monteur jou veel mogelijkheden! Er is namelijk volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. In deze afwisselende functie ben je veel op weg om de machines bij klanten te installeren en te onderhouden. Met jouw kennis van PLC software beginnen je handen al te jeuken als je een machine ziet staan. Herkenbaar? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Monteur (vaste baan) – Dordrecht

Als Junior Monteur heb je een veelzijdige & ondersteunende functie binnen een klein, informeel bedrijf waar een hele prettige sfeer heerst. Je gaat veel leren over het vak van Monteur, dit ga je doen door ondersteuning te bieden in het monteren, demonteren, repareren en keuren van bouwmachines. Heb jij een opleiding op VMBO niveau, interesse in techniek en wil je graag leren? Lees dan snel verder!

(meer…)