Onderhoudsmonteur / TD Coördinator – Rotterdam

Ben jij een ervaren Onderhoudsmonteur die op zoek is naar een zelfstandige, afwisselende functie? In deze rol als Onderhoudsmonteur / Coördinator Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van activiteiten en de begeleiding van een Junior TD Onderhoudsmonteur. Ook werk je zelf volop mee! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Storing- en Onderhoudsmonteur Food & Beverage – Zoeterwoude

Wil jij graag in een technisch zeer hoogwaardige omgeving aan de slag gaan? Is het zoeken naar oplossingen voor een storing voor jou een sport? Dan voel jij je hier zeker thuis! Als Storing- en Onderhoudsmonteur zorg je samen met een hecht team ervoor dat de productielijnen voor het brouwen, bottelen en distribueren van bier zo goed mogelijk worden onderhouden. Raak jij al enthousiast door deze vacature? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Onderhoudsmonteur – Ridderkerk

Als Onderhoudsmonteur verhelp je storingen op mechanisch en elektrisch gebied, je verricht controles aan machines en je pleegt preventief en correctief onderhoud. Heb jij een afgeronde MBO opleiding en heb je al enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol? Lees dan snel verder!

(meer…)