Er zijn 3 vacatures gevonden

ICT Support Engineer – Oud-Beijerland

Ben jij op zoek naar jouw tweede stap in de ICT? En wil je deel uitmaken van een jonge en groeiende organisatie? Dan is dit de functie voor jou! Als ICT Support Engineer verleen jij 1e lijns support, zet je complexe problemen en storingen door naar de 2e lijn en denk je mee over applicaties en projecten. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Support Medewerker (Software) – Ridderkerk

Ben jij op zoek naar een tweede stap in de ICT? En vind jij het leuk om software ondersteuning te geven? Dan is deze functie als Support Medewerker bij dit softwarebedrijf misschien wel wat voor jou! Je ondersteunt onder andere de eindgebruikers bij het gebruik van de logistieke applicaties, lost incidenten op en test applicaties. Wil je meer weten over deze leuke functie? Lees dan snel verder!

(meer…)

IT Medewerker Backoffice – Barendrecht

Samen met je collega’s maak je projecten tot een succes! De Business IT Afdeling waar jij ondersteuning aan geeft kan echt van jou op aan, want jij bent een waardevolle steun. Jouw klantgerichtheid, co√∂rdinatie en het snel kunnen schakelen maken dat alles op rolletjes loopt. Lijkt het jou leuk om je kennis van IT in te zetten en heb je de ambitie je verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

(meer…)