Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Technisch Magazijnbeheerder – Dordrecht

Heb je affiniteit met techniek en kan je goed zelfstandig werken? Ben je hiernaast in het bezit van een heftruckcertificaat en heb je al werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol? Dan is deze vacature van Technisch Magazijnbeheerder je op het lijf geschreven? Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker (vaste baan) – Hoeksche Waard

Ben jij een talent op de heftruck? En weet jij wel van aanpakken? Als Magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het magazijn. Van de ontvangst van goederen tot het verzendklaar maken van uitgaande producten. Heb jij een afgeronde mbo opleiding en affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker – Dordrecht

Als Magazijnmedewerker heb je een veelzijdige functie binnen een hecht team met leuke collega’s! Je bent verantwoordelijk voor de inkomende goederenstroom, het verzamelen van orders en de uitgaande goederenstroom. Hiernaast zorg je dat de goederen correct in het systeem worden ingevoerd! Heb je al enkele jaren ervaring in de logistiek en ben je een echte aanpakker? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker Techniek – Oud-Beijerland

Ben jij snel fulltime beschikbaar, nauwkeurig en weet jij van aanpakken? Heb jij affiniteit met techniek en ben jij op zoek naar een afwisselende expeditie functie? Wij zijn op zoek naar een Magazijnmedewerker Techniek. Heb jij interesse? Lees snel verder!

(meer…)

Menu