Logistiek Administratief Medewerker (Magazijn) – Dordrecht

In deze uitdagende functie wissel je administratieve werkzaamheden af met het meewerken in het magazijn. Heb je een afgeronde mbo-opleiding richting logistiek, affiniteit met computers en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Medewerker (vast dienstverband) – Oud-Beijerland

Als Logistiek Medewerker kom je te werken in een enthousiast team met vijf direct collega’s. Je gaat je bezig houden met het verzendklaar maken en aanbieden van pakketten en pallets, het zorgvuldig afhandelen van binnenkomende goederen en het beheer van deze goederen. Ben jij een logistieke topper met een heftruckcertificaat? Lees dan snel verder!

(meer…)

Assistent Bedrijfsleider (vaste baan) – Oud-Beijerland

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle logistieke processen binnen de organisatie? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als Assistent Bedrijfsleider ben je actief in de tuinbouwsector en heb je een breed takenpakket. Je sorteert en verpakt producten, hebt contact met transporteurs, zorgt voor een juiste arbeidsplanning en hebt veel contact met de verkoop. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)