Er zijn 4 vacatures gevonden

Technisch Inkoper – Dordrecht

Als Technisch Inkoper heb je een echte handelsgeest en weet jij de beste deals te sluiten. Ben jij ambitieus en voel je je thuis in een snelgroeiende en innovatieve onderneming? Lees dan snel verder!

(meer…)

Tactisch Inkoper – Barendrecht

Heb jij een aantal jaar in de inkoop gewerkt en ben jij op zoek naar een uitdagende vervolgstap? Dan spreekt deze vacature jou zeker aan! Als Tactisch Inkoper ga je aan de slag in een professionele, technische omgeving waarbij je de verantwoordelijk hebt om zelfstandig de afdeling in te richten. Je hebt hierdoor veel ruimte om jezelf te bewijzen en te ontwikkelen. Raak jij hier enthousiast door? Lees dan gauw verder!

(meer…)

Inkoop Medewerker – Ridderkerk

Als Inkoop Medewerker verzorg je de inkoopplanning en plaats je inkooporders op basis van besteladvieslijsten. Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers en je onderhoudt tevens de relatie hiermee! Heb je een afgeronde mbo opleiding richting logistiek en minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inkoper / Voorraadbeheerder – Eindhoven

Als Inkoper / Voorraadbeheerder bij Coolmark ben je verzekerd van een uitdagende baan! Je hebt een afwisselend takenpakket; je hebt contact met leveranciers, analyseert data en bent bezig met forecasting. Heb jij je eerste werkervaring op het gebied van inkoop op zak en ben je toe aan een volgende stap waarin je jezelf verder kunt gaan ontwikkelen? Lees dan meer over deze functie!

(meer…)