Financieel Administratief Medewerker – Moerdijk

Als Financieel Administratief Medewerker ondersteun je twee afdelingen in een gloednieuw kantoor! Je hebt hier o.a. veel boekhoudkundige taken zoals het maken van rapportages, salarisadministratie, debiteuren/crediteuren, facturatie, BTW aangiftes en de controle van balans en resultaatrekeningen. Hiernaast maak je ook documenten voor de inkomende en uitgaande goederen (lucht- en zeevracht), je verzorgt de facturatie en bent verantwoordelijk voor alle overige transportdocumenten. Heb jij mbo+/hbo werk- en denkniveau en een proactieve instelling? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Financieel Medewerker – Dordrecht

Ben jij nauwkeurig, praktisch ingesteld en goed met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de Financiƫle afdeling is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste Junior Financieel Medewerker voor 40 uur per week! Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar je eerste werkervaring? Lees dan snel verder!

(meer…)

Medewerker Debiteurenbeheer (40 uur) – Dordrecht

Als Medewerker Debiteurenbeheer heb je een verantwoordelijke functie waarin je debiteuren na belt en opvolgt. Je werkt middels een geautomatiseerd systeem waardoor je precies ziet wanneer en welke actie gevraagd wordt. Heb jij al enige ervaring opgedaan op het gebied van debiteurenbeheer, ben je naast pro-actief ook klantgericht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)