Junior Financieel Medewerker – Dordrecht

Ben jij nauwkeurig, praktisch ingesteld en goed met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van de financiƫle afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Financieel Medewerker. Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar je eerste werkervaring? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur) – Rotterdam

Als Financieel Administratief Medewerker bij deze logistieke dienstverlener heb je een brede, boekhoudkundige rol. Samen met jouw team verzorg je de gehele financiƫle administratie voor alle werkmaatschappijen van de organisatie. Heb jij een boekhoudkundige mbo-opleiding afgerond, drie tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!

(meer…)

Financieel Administratief Medewerker (32-40 uur) – Oud-Beijerland

Binnen een internationale dynamische handelsorganisatie is geen dag hetzelfde. Dat vind jij niet erg, want jij houdt je wel staande onder druk! Samen met zeven directe collega’s zorg je als Financieel Administratief Medewerker voor een kloppende en actuele administratie. Ben jij nauwkeurig en communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels? Lees snel verder!

(meer…)