Financial Assistant (Parttime) – Schiedam

Als Financial Assistant maak je onderdeel uit van de afdeling “Finance & Accounting” en ondersteun je de afdeling op financieel administratief gebied. Je begint met een werkweek van 16 uur, maar bij afwezigheid van collega’s (bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode) is het van belang dat je werkzaamheden van je collega’s over kan nemen. In die periode is een beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week een vereiste. Heb jij een afgeronde mbo opleiding Basiskennis Boekhouden en ervaring met ERP programma’s? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financial Assistant – Dordrecht

Ben jij nauwkeurig, praktisch ingesteld en goed met cijfers? Ben jij op zoek naar jouw tweede stap in de finance? Zoek dan niet verder! Voor de financiële afdeling van een financiële dienstverlener zijn wij op zoek naar een Financial Assistant voor 32 of 40 uur per week. Het is een jonge, groeiende organisatie waarin een informele sfeer hangt. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Medewerker Debiteurenbeheer (40 uur) – Dordrecht

Als Medewerker Debiteurenbeheer heb je een verantwoordelijke functie waarin je debiteuren na belt en opvolgt. Je werkt middels een geautomatiseerd systeem waardoor je precies ziet wanneer en welke actie gevraagd wordt. Heb jij al enige ervaring opgedaan op het gebied van debiteurenbeheer, ben je naast pro-actief ook klantgericht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

Allround Financieel Medewerker – Ridderkerk

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een ervaren Financieel Medewerker die naast debiteurenbeheer diverse andere financiële zaken oppakt. Je bent een kei in het bellen van klanten, zodat deze tijdig betalen. Natuurlijk heb je hiervoor een goed inlevingsvermogen waardoor je signalen in kunt schatten en daarop kunt anticiperen. Ben jij vasthoudend, communicatief vaardig, accuraat en doortastend? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financieel Administratief Medewerker – Ridderkerk

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Financieel Administratief Medewerker. Je ondersteunt de medewerker debiteurenbeheer en houdt je bezig met financiële administratie in de breedste zin van het woord? Een veelzijdige functie dus bij een ambitieus en groeiend bedrijf. Interesse? Lees dan snel verder!

(meer…)