Sales Support Medewerker – Dordrecht

Heb jij een afgeronde commerciële hbo-opleiding en ben je op zoek naar jouw tweede stap in je carrière? Ga dan aan de slag als Sales Support Medewerker bij de Vlamboog! In deze rol adviseer je klanten over de producten, begeleid je de orders en ga je actief op zoek naar nieuwe klanten. Lijkt dit je interessant? Lees dan snel verder!

(meer…)

Commercieel Medewerker Binnendienst – Heinenoord

Voel jij je thuis in een betrokken en gedreven team? Krijg jij energie van een ondersteunende rol waarin je zowel commerciële als administratieve taken op je neemt? En heb jij een afgeronde hbo-opleiding en drie jaar relevante werkervaring? Dan is deze functie van Commercieel Medewerker Binnendienst echt wat voor jou!

(meer…)

Sales Support Medewerker (key accounts) – Dordrecht

Heb jij een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en ben je op zoek naar een eerste of tweede stap in je carrière? En krijg jij energie uit het helpen van klanten? Bij Intersafe, een internationaal groeiende handelsorganisatie, komt een plek vrij als Sales Support Medewerker. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor key accounts en begeleid je de orders van A tot Z. Zo lever jij een belangrijke bedrage aan de continuïteit en de groei van deze mooie organisatie. Lijkt dit je interessant? Lees dan snel verder!

(meer…)

Commercieel Medewerker Binnendienst (Productgroep Metaal) – Rotterdam

Heb jij technisch inzicht, gecombineerd met een commerciële en dienstverlenende houding? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Als Commercieel Medewerker Binnendienst (Productgroep Afdichtingen) stel je offertes op, ondersteun je de vertegenwoordigers, bied je optimale service en ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten! Wil je meer weten? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Trader (Export) – Westland

Heb jij ervaring in een commerciële rol en voel jij je prettig in een internationale omgeving? Wij zoeken iemand met een talenknobbel! Spreek jij naast Nederlands en Engels ook Frans en het liefst ook nog Duits? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Als Trader Export ben je een deskundige gesprekspartner voor de buitenlandse relaties. Je verwerkt orders, voert prijsonderhandelingen met klanten en leveranciers en sluit contracten af. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inside Sales Medewerker (Logistiek) – Oud-Beijerland

Heb je interesse in verkoop en logistiek? Vind je het leuk om actief potentiële klanten te benaderen en zou jij graag je steentje bijdragen aan de groei van Combinex? Stop dan met zoeken, want deze functie is op jouw lijf geschreven! Als Inside Sales Medewerker bij Combinex heb je een afwisselende verkoopfunctie vol uitdaging in een jong, enthousiast en gedreven team. Wil je graag meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)