Er zijn 5 vacatures gevonden

Sales Medewerker – Dordrecht

Als Sales Medewerker Export heb je een uitdagende fulltime functie binnen een snel groeiend bedrijf. Je onderhoudt zelfstandig contacten met bestaande relaties, je werft prospects, je koopt materialen in, je verkoopt uit eigen voorraad en je ondersteunt de buitenlandse vestiging. Heb jij hbo werk- en denkniveau en kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Lees dan snel verder!

(meer…)

Key Accountmanager – Dordrecht

Heb jij enkele jaren succesvolle ervaring met relatiebeheer en acquisitie? En ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Als Key Accountmanager heb jij een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige baan, je beheert een eigen klantenbestand en ga je samen met een team aan de slag om nieuwe Key Accounts verder uit te breiden & te ontwikkelen. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Accountmanager (Regionaal) – Dordrecht

Krijg jij energie van het beheren, bewerken & uitbreiden van prospects en klanten? Ben jij commercieel, ondernemend en energiek? Jij zorgt er als Accountmanager voor dat de behoeftes van prospects en klanten in kaart worden gebracht en natuurlijk vertaald worden in passende oplossingen! Enthousiast? Lees dan snel verder?

(meer…)

Account Manager – Dordrecht

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je geeft hiernaast technisch advies aan klanten. Heb jij een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? Lees dan snel verder!

(meer…)

Account Manager – Rotterdam

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Je klantenkring ligt met name in de industrie, petrochemie, scheepsbouw en de zware constructiebedrijven. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een salesfunctie, bij voorkeur binnen de verhuurbranche of in de industrie? Lees dan snel verder!

(meer…)