Project Engineer (aankomend) – Oud Beijerland

Wil jij werken binnen een innovatief, jong & groeiend bedrijf? Heb jij interesse in innovatieve toepassingen en wil je van A tot Z betrokken zijn bij mooie projecten voor o.a. multinationals en high-end organisaties? In de functie van (aankomend) Project Engineer werk je na een opleidingstraject zowel zelfstandig als in teamverband aan afwisselende en uitdagende projecten! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Tekenaar / Werkvoorbereider – Stellendam

Vind jij het leuk om een proces van a tot z te begeleiden en heb je een passie voor techniek en staal? Ga dan aan de slag als Tekenaar / Werkvoorbereider! In deze dynamische en informele organisatie werk je nauw samen met jouw collega’s aan staalconstructies van top kwaliteit. Interesse? Lees snel verder voor meer informatie!

(meer…)

Onderhoudsmonteur / TD Coördinator – Rotterdam

Ben jij een ervaren Onderhoudsmonteur die op zoek is naar een zelfstandige, afwisselende functie? In deze rol als Onderhoudsmonteur / Coördinator Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van activiteiten en de begeleiding van een Junior TD Onderhoudsmonteur. Ook werk je zelf volop mee! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Medewerker (elektro) – ‘s-Gravendeel

Kun jij goed omgaan met druk en ben jij snel en effectief in het bedenken van oplossingen? En sta jij aan het begin van jouw technische carrière en wil je je graag ontwikkelen? Dan is deze functie als Service Medewerker (elektro) dé uitdaging voor jou! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

(meer…)

Projectleider – Heinenoord

Als Projectleider leid je de projecten van A-Z en krijg je natuurlijk energie van het behalen van projectdoelstellingen! Met jouw kennis van techniek sta jij stevig in je schoenen en kan jij precies aan de klant, het management en het personeel vertellen waar het op staat. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)

Service Coordinator – 40 uur – Rotterdam

Als Service Coördinator zorg je dat de technici optimaal hun werk kunnen verrichten! Ben jij een echte organisator die met zijn/haar helikopterview en kennis van het team, de assistent van onze service manager wordt om samen de service afdeling naar een hoger niveau te brengen? En zie jij jezelf wel in de rol van teamleider? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

(meer…)

Storing- en Onderhoudsmonteur Food & Beverage – Zoeterwoude

Wil jij graag in een technisch zeer hoogwaardige omgeving aan de slag gaan? Is het zoeken naar oplossingen voor een storing voor jou een sport? Dan voel jij je hier zeker thuis! Als Storing- en Onderhoudsmonteur zorg je samen met een hecht team ervoor dat de productielijnen voor het brouwen, bottelen en distribueren van bier zo goed mogelijk worden onderhouden. Raak jij al enthousiast door deze vacature? Lees dan snel verder voor meer informatie!

(meer…)