DTP-er / Grafisch Vormgever – Oud-Beijerland

Heb jij een grafische opleiding en een aantal jaren werkervaring in een creatieve rol? En zorg jij er altijd voor dat alles goed geregeld is? Dan is deze functie als DTP-er écht iets voor jou. In deze zelfstandige & uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor onder andere de verpakkingen van dit vooraanstaande merk in de foodsector! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder?

(meer…)

Product Manager – Dordrecht

Dat je een grote bijdrage aan het succes van de producten levert, schrikt jou niet af. Sterker nog, dát is waarom jij de stap wil zetten om aan de slag te gaan als Product manager. Jij weet namelijk als geen ander hoe je food producten het beste op de kaart kan zetten door de markt te analyseren, contact te onderhouden met de leveranciers en marketing en promotie materiaal te ontwikkelen. Ben jij al nieuwsgierig wat er verder allemaal bij komt kijken? Lees dan snel verder!

(meer…)

Copywriter / Content Specialist – Dordrecht

Ben jij creatief, ondernemend en ijzersterk in het schrijven van overtuigende teksten en blogs? En ben jij helemaal thuis in de wereld van SEO & social media? Dan ben jij de Content Specialist die wij zoeken, lees dus snel verder!

(meer…)