Logistiek Medewerker – Oud-Beijerland

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor alle logistieke processen binnen de organisatie? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als Logistiek Medewerker ben je actief in de tuinbouwsector en heb je een breed takenpakket. Je sorteert en verpakt producten, hebt contact met transporteurs, zorgt voor een juiste arbeidsplanning en hebt veel contact met de verkoop. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Magazijnmedewerker Expeditie – Dordrecht

Van orderpicking tot het laden van vrachtwagens: jij regelt het wel. Als Magazijnmedewerker Expeditie zorg je voor het verzamelen, inpakken en verzendklaar maken van uitgaande producten. Heb jij enige ervaring binnen de logistiek of magazijn en ben jij op zoek naar een leuke functie in een hecht team? Lees dan snel verder!

(meer…)

Technisch Inkoper (Junior) – Dordrecht

Ben jij een echte aanpakker die het leuk vindt om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen met de beste leveranciers én heb je affiniteit met het werken in een technische omgeving? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)

Logistiek Administratief Medewerker – Sliedrecht

Als Logistiek Administratief Medewerker bij deze organisatie in de foodsector heb je een hele afwisselende functie waarbij je ook verantwoordelijk wordt voor een stuk planning. Heb jij ervaring met inkomende en uitgaande logistieke stromen binnen een productiebedrijf en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

(meer…)

Supply Chain Engineer – Dordrecht

Ben jij een gedreven professional met een enorm brede kennis op verschillende gebieden? Ben jij in staat de brug te slaat tussen business en IT? Als Supply Chain Engineer houd je met gemak meerdere ballen in de lucht en krijg je energie van het creëren van oplossingen, maar ook zeker de implementatie hiervan! Wil jij werken bij een professionele, internationale & toonaangevende werkgever? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inkoop Medewerker – Dordrecht

Als Inkoop Medewerker zorg je voor een optimale afstemming tussen vraag en aanbod van (interne) klanten en leveranciers. Je controleert orderbevestigingen, bent verantwoordelijk voor het monitoren van het inkoopproces en geeft aanbevelingen voor het verbeteren en optimaliseren van processen. Heb jij een afgeronde hbo opleiding, enige werkervaring in de inkoop en ben jij het energieke talent die wil doorgroeien naar Supply / Demand Planner? Lees dan snel verder!

(meer…)

Inkoop Assistent – Oosterhout

Door jouw ondersteuning loopt de inkoopafdeling op rolletjes. Met jou als Inkoop Assistent doen zich er geen tekorten voor, maar zijn er ook zeker geen overschotten! Want jij weet dat ook dat heel belangrijk is, zeker wanneer je in de food branche werkt. Als Inkoop Assistent verwerk je onder andere inkooporders, maak je artikelen aan en heb je contact met leveranciers. Meer weten? Lees dan snel verder!

(meer…)