Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Logistiek Coördinator – Hoeksche Waard

Ben jij een organisatorisch talent en vind jij het leuk om contacten te onderhouden? Heb jij mbo werk- en denkniveau en kennis van wet- en regelgeving inzake export en transport? Dan is deze uitdagende en afwisselende functie van Logistiek Coördinator jouw nieuwe uitdaging! Lees snel verder voor meer informatie.

(meer…)
Logistiek Medewerker – Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar een startersfunctie in de logistiek? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het picken van orders, het bijhouden van de voorraad en het controleren van inkomende goederen. Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en wil je per direct aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Coördinator – Ridderkerk

Als Logistiek Coördinator kom je te werken in een enthousiast team. Je gaat je bezig houden met de dagelijkse planning, orderverwerking en je bent hiermee de belangrijke schakel tussen jouw klanten en leveranciers. Ben jij de logistieke topper die we zoeken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Magazijnmedewerker – Dordrecht

Als Magazijnmedewerker heb je een veelzijdige functie binnen een hecht team met leuke collega’s! Je bent verantwoordelijk voor de inkomende goederenstroom, het verzamelen van orders en de uitgaande goederenstroom. Hiernaast zorg je dat de goederen correct in het systeem worden ingevoerd! Heb je al enkele jaren ervaring in de logistiek en ben je een echte aanpakker? Lees dan snel verder!

(meer…)
Logistiek Coördinator – Zwijndrecht

Als Logistiek Coördinator ben je verzekerd van een uitdagende baan! Je hebt een afwisselend takenpakket waarbij je verantwoordelijk bent voor de planning van transport, orderprocessing en de optimale voorraad van de grondstoffen. Maar daarnaast houd jij je ook bezig met taken die vallen binnen de customer service. Wil jij jezelf ontwikkelen en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Lees dan meer over deze functie!

(meer…)
Logistiek Medewerker (2 ploegen) – Oud-Beijerland

Als Logistiek Medewerker ben je met een enthousiast team van zes collega’s verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande orders. Hiernaast ben je dagelijks bezig met het picken van orders en het intern verplaatsen van de goederen in het magazijn. Heb je al enige ervaring in het magazijn en ben je bereid te werken in een 2-ploegendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

(meer…)
Planner Wegtransport – Oud-Beijerland

Als Planner vervul je een belangrijke rol bij Combinex; jij bepaalt namelijk grotendeels hoe efficiënt en effectief de organisatie opereert! Met de ervaring die jij mee brengt weet je als geen ander hoe je het beste alles van A naar B krijgt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner in de wegtransport en wil je graag in een moderne en dynamische logistieke organisatie aan de slag? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu