Corporate Recruiter – Dordrecht

Heb jij affiniteit met techniek, enkele jaren werkervaring in recruitment en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden? Voor een internationale technische organisatie zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter! Binnen dit mooie bedrijf krijg jij de ruimte om een volledige nieuwe rol invulling te gaan geven! Nieuwsgierig? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)

Recruitment Marketeer – ‘s-Gravendeel

Lincks staat voor verbinden! Als recruitment marketeer versterk jij ons commerciële team, waar je werkgevers met kandidaten verbindt. In jouw functie houd je verschillende ballen omhoog en kunt dan ook snel schakelen. Je hebt contact met zowel werkgevers als kandidaten en hebt hiermee een veelzijdig takenpakket. Beschik jij over hbo werk- en denkniveau en heb jij al enkele jaren werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving? Lees dan snel verder!

(meer…)

HR Adviseur Benelux – Oud-Beijerland

Heb jij jezelf ontwikkeld tot een zelfstandige HR Adviseur en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Binnen deze internationale technische speler die uitgegroeid is tot een van de bekendste organisaties binnen de branche ligt een mooie uitdaging! Je neemt actief deel aan de ontwikkeling van het HR-beleid en adviseert het management. Je hebt ervaring met interventies, het opstellen van beleidsstukken, reorganisaties en bent in staat zelfstandig te opereren en en een sparringspartner te zijn. Doordat je goed Engels en Frans spreekt voel je je direct thuis in het internationale karakter en het lijkt je leuk om regelmatig een uitstap te maken naar de Belgische vestigingen! Enthousiast? Lees snel verder!

(meer…)