HR Manager (interim) – Zwijndrecht

Weet jij als geen ander hoe je directe collega’s en het management kan enthousiasmeren voor veranderingen? Heb jij daarnaast ervaring met het vertalen van de business strategie in een HR strategie en weet je deze te implementeren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een internationale speler in de levensmiddelenindustrie zijn we opzoek naar een enthousiaste HR (Project)Manager die fulltime beschikbaar is van november 2018 tot mei 2019. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

(meer…)

Recruiter (interim,16 uur) – Zwijndrecht

Krijg jij een kick van het vinden van de perfecte match? En ben jij een ster in het bedenken en opzetten van een nieuwe strategie voor het werven en behouden van talenten? Ga dan aan de slag als Interim Senior Recruiter! Lees snel verder om meer te weten te komen.

(meer…)

Corporate Recruiter – Dordrecht

Heb jij affiniteit met techniek, enkele jaren werkervaring in recruitment en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden? Voor een internationale technische organisatie zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter! Binnen dit mooie bedrijf krijg jij de ruimte om een volledige nieuwe rol invulling te gaan geven! Nieuwsgierig? Lees dan snel de gehele vacature!

(meer…)