Administratief Medewerker (24 uur) – Dordrecht

Als Administratief Medewerker ondersteun je de afdeling installatie en verwerk je de binnenkomende offertes. Je werkt met verschillende systemen en het is dan ook van groot belang dat je nauwkeurig te werk gaat en de details niet uit het oog verliest. Je bent ook verantwoordelijk voor een stukje financiële afhandeling van de projecten, zo boek je facturen in en zorg je voor het invoeren van de juiste betalingstermijnen in het systeem. Op administratief gebied begeleid je dus de projecten van a tot z. Klinkt dit als een leuke uitdaging voor jou? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financial Assistant (Parttime) – Schiedam

Als Financial Assistant maak je onderdeel uit van de afdeling “Finance & Accounting” en ondersteun je de afdeling op financieel administratief gebied. Je begint met een werkweek van 16 uur, maar bij afwezigheid van collega’s (bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode) is het van belang dat je werkzaamheden van je collega’s over kan nemen. In die periode is een beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week een vereiste. Heb jij een afgeronde mbo opleiding Basiskennis Boekhouden en ervaring met ERP programma’s? Lees dan snel verder!

(meer…)

Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informeel bedrijf in de financiële dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)

Financial Assistant – Dordrecht

Ben jij nauwkeurig, praktisch ingesteld en goed met cijfers? Ben jij op zoek naar jouw tweede stap in de finance? Zoek dan niet verder! Voor de financiële afdeling van een financiële dienstverlener zijn wij op zoek naar een Financial Assistant voor 32 of 40 uur per week. Het is een jonge, groeiende organisatie waarin een informele sfeer hangt. Enthousiast? Lees dan snel verder!

(meer…)

Medewerker Debiteurenbeheer (40 uur) – Dordrecht

Als Medewerker Debiteurenbeheer heb je een verantwoordelijke functie waarin je debiteuren na belt en opvolgt. Je werkt middels een geautomatiseerd systeem waardoor je precies ziet wanneer en welke actie gevraagd wordt. Heb jij al enige ervaring opgedaan op het gebied van debiteurenbeheer, ben je naast pro-actief ook klantgericht en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

(meer…)

Financieel Medewerker / KAM-Coördinator – Strijen

Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiende organisatie waarin je volop ruimte krijgt voor jouw ideeën en initiatief? In deze brede functie ben je naast financieel administratieve werkzaamheden voor de lopende en nieuwe projecten, ook bezig met onder andere KAM- (Kwaliteit, Arbo en Milieu) gerelateerde taken. Je bent proactief, klantgericht en denkt graag mee over verbeteringen van processen en daarmee de toekomst van de organisatie! Ben jij de enthousiaste duizendpoot die wij zoeken? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

(meer…)

Allround Financieel Medewerker – Ridderkerk

Ben jij de financiële allrounder die wij zoeken? Wij zijn op zoek naar een ervaren Financieel Medewerker die naast debiteurenbeheer diverse andere financiële zaken oppakt. Je bent een kei in het bellen van klanten, zodat deze tijdig betalen. Natuurlijk heb je hiervoor een goed inlevingsvermogen waardoor je signalen in kunt schatten en daarop kunt anticiperen. Ben jij vasthoudend, communicatief vaardig, accuraat en doortastend? Lees dan snel verder!

(meer…)