Wil jij dat we jou helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging?

Alle vacatures

Teamleider Finance – Dordrecht

Heb jij de nodige financiële kennis opgedaan, voel jij je thuis in een coachende rol en ben je klaar voor jouw volgende stap? Voor een groeiende financiële dienstverlener zijn we op zoek naar iemand met minimaal drie jaar soortgelijke werkervaring, die het leuk vindt om een team te coachen, te motiveren en beter te maken. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

(meer…)
Junior Business Controller – Hoeksche Waard

Heb jij recent je hbo- of wo-opleiding in een financiële of economische richting afgerond? En ben jij analytisch, proactief en leergierig? Voor een groeiende en sportieve organisatie in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller die gaat meebouwen aan de verdere professionalisering en een bijdrage levert aan de toekomstige groei en het succes! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel de gehele vacature.

(meer…)
Administratief Medewerker Verpakkingen – Oud-Beijerland

Kan jij het overzicht goed bewaken en ben jij stressbestendig? Ben jij klantgericht en werk jij secuur? Voor een groeiend productiebedrijf zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verpakkingen. Ben jij benieuwd naar deze functie? Lees snel verder!

(meer…)
Junior Klantadviseur – Dordrecht

Heb jij recent je hbo of wo studie afgerond? Vind je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijk? Voor een groeiend & informele financiële dienstverlening zoeken wij een oplossingsgerichte en communicatief sterke Klantadviseur! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

(meer…)
Medewerker Orderadministratie (40 uur) – Hoeksche Waard

Als Medewerker Orderadministratie heb jij een veelzijdige, klantgerichte baan binnen een mooie, toonaangevende organisatie! Jij bent in staat om klanten op de juiste manier te woord te staan, maar ook alles administratief goed op te volgen. Spreek jij naast Nederlands en Engels ook de Duitse taal? Lees dan snel verder!

(meer…)
Financieel Administratief Medewerker – Dordrecht

Voel jij je thuis in een open en professionele werkomgeving? En breng jij de nodige ervaring mee op het gebied van personeelszaken en salarisadministratie? Voor een internationale organisatie in Dordrecht zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Financieel Administratief Medewerker. Heb jij interesse in deze functie? Lees dan snel verder!

(meer…)
Administratief Medewerker (fulltime) – Schiedam

Lijkt het jou interessant onderdeel te zijn van een specialistisch team en een belangrijk bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de service? Heb je een afgeronde mbo- of hbo-diploma en beschik je over een goede beheersing van de Engelse taal? Voor een mooie, technische organisatie in de maritieme sector, zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

(meer…)
Menu